U21 Avrupa şampiyonasında Final'de Portekiz'i 1-0 yenen Almanya şampiyon oldu.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Bjk başkanı TFF'ye "bize tolerans gösterin"demiş.
Yani biz Şampiyonlar ligi için, başarı için takım kuracağız, başarı için bu gereklidir demek istiyor.
Velhasıl daha fazla para harcama yetkisi istiyor. Ben müsade ettim gitti başkan,al alabildiğin kadar futbolcu.
Avrupa ile makas o kadar açıldı ki ne harcayacaksın?ne kadar harcama ile başarı gelecek?
Senin bütçene yakın paraları adamlar hocalarına veriyor.
Senin bütçene yakın parayı bazen de fazlasını adamlar tek oyuncuya veriyor.
Hayal kurmaya gerek yok.Önce yapılanma sonra başarı gelir .Tabi ki bununla beraber para da gelecektir.
Bir Türk takımının Şampiyonlar liginde bir finiş görmesi hayal ürünü başka bir şey değil.
Bir sezon "belki"diye harcayacağın para senin kuyunu kazar bu farklar varken.
Elenip evine dönünce o harcadığımız paralar bir dağ olarak kapının önünde sırıtarak bekleyecek.
UEFA da bile ben başarı beklemiyorum kulüplerimizden.. Kalbur üstü takımlar arasında barinmamiz imkansız.
Avrupa'da ise Almanya ipi göğüsler gider derim.
-
Telefonunun camı kırık diye alay konusu olan Liverpool'un Senegalli futbolcusu Sadio Mane:
"Aç kaldım, tarlada çalıştım, yalın ayak oynadım, 10 Ferrari 20 elmas saat ve jet almak yerine , fakirlere okul yapıp yiyecek ve giysi yardımı yapmayı tercih ediyorum."
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Trabzonspor bir de Sörloth’u alırsa hücum hattına gel
Sörloth,Nwakaeme,Abdülkadir(gervinho),
bakasetas yanında hamsik yanında Berat
Şu an düşündüm de tepkim aynen bu 😳
-
Yarın Hamsik için KAP bekleniyor ben okuldayken gelirse sizden bekliyorum KAP’ı
-
Marek Hamsik, Trabzonspor'dan yıllık 3.000.000€ kazanacak.
🔗 @DiMarzio
Hayırlı olsun Trabzonspora eskiden çok takip ettim kendisini, en iyi orta sahalardan biri olarak görüyordum Trabzona kesinlikle faydası olucaktır
-
- Resmi Gönderi
En değerli oyuncular listesinde en başta Phil fodel var.
190.2 milyon Euro cuk
-
En değerli oyuncular listesinde en başta Phil fodel var.
190.2 milyon Euro cuk
Önü çok açık ve çok yetenekli oyuncu Foden
Daha 21 yaşında olmasına rağmen bir sürü kupası ve başarısı var
Bu sezonda City'nin şampiyonluğunda çok katkısı varThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ama o listede Mbappe'nin olmaması çok enteresan ve saçma
-
- Resmi Gönderi
daha gecen gun bi yerde mbappe en degerli diye okumustum bende. yanlismi hatirladim
-
- Resmi Gönderi
listede isimler var ben sadece Fodel'i ekleme ettim.Mbappe de yeni kontratı olacağından aklımda kalan 110 veya 119 milyon Euro değerinde şu an.Patron var para babası basar parayı yeniler sözleşmeyi yine zirveye gelir
daha gecen gun bi yerde mbappe en degerli diye okumustum bende. yanlismi hatirladim
Yok biri piyasa tecrübesi olan birisi hala genç asama kaydeden.
Mbappe belkide başkalarına göre yine liste başı olabilir.
Dediğim gibi zirve yapması yakın bence yeni kontrat onu tepeye çıkarır
Listeyi buldum ve dediğim gibi mbappe için açıklama var
Futbol dünyasında piyasa değeri en yüksek oyuncu, 190,2 milyon avroyla Manchester City'den Phil Foden oldu.
Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezinin (CIES) hazırladığı "Haziran 2021 itibarıyla en değerli futbolcular" raporuna göre Avrupa'nın en büyük 5 ligi olarak değerlendirilen Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (La Liga) ve İtalya'nın (Serie A) en üst futbol liglerindeki piyasa değeri en yüksek oyuncular belirlendi.
CIES'in yaş, sözleşmenin tamamlanmasına kalan süre, mevki, kulüp ve milli takımda gösterilen performans ile kulübün performansı gibi kriterlere göre oluşturduğu model doğrultusunda, 190,2 milyon avro piyasa değeri bulunan İngiliz orta saha oyuncusu Foden, en değerli futbolcular sıralamasında zirveye yerleşti.
Manchester United'ın İngiliz futbolcularından Mason Greenwood 178 milyon avro, Marcus Rashford ise 159,1 milyon avro piyasa değeriyle Foden'ı takip etti.
Listede 4. sırayı alan Borussia Dortmund'un Norveçli golcüsü Erling Haaland'a 155,5 milyon avro değer biçildi.
Bu futbolcuların ardından Barcelona'dan Hollandalı Frenkie de Jong (138,7 milyon avro) ve İspanyol Pedri Gonzalez (133,2 milyon avro) sıralandı.
Uzun süre listenin zirvesinde bulunan Fransız Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain ile sözleşmesinin bitmesine bir sezon kalması nedeniyle ilk 10'a giremedi. Mbappe, 118,3 milyon avro değerle 12. sırada kaldı.
İlk 100 futbolcunun dahil edildiği listede Barcelona'nın 33 yaşındaki Arjantinli yıldızı Lionel Messi ve Juventus'un 36 yaşındaki Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ise yer almadı.
Piyasa değeri en yüksek 10 futbolcu şöyle sıralandı:
1. Phil Foden (Manchester City): 190,2 milyon avro
2. Mason Greenwood (Manchester United): 178
3. Marcus Rashford (Manchester United): 159,1
4. Erling Haaland (Borussia Dortmund): 155,5
5. Bruno Fernandes (Manchester United): 154,3
6. Frenkie de Jong (Barcelona): 138,7
7. Pedri Gonzalez (Barcelona): 133,2
8. Alphonso Davies (Bayern Münih): 131,6
9. Joao Felix (Atletico Madrid): 127,8
10. Mason Mount (Chelsea): 123,6
-
- Resmi Gönderi
İsim / Pozisyon Pozisyon Kulüp
Piyasa Değeri
Danışman
Phil Foden Phil Foden
Manchester City
SOK Manchester City 21 Ingiltere 80.00 mil.
Son değer güncellemesi 28 Mayıs
-
- Resmi Gönderi
Mason Greenwood
Manchester United
SAK Manchester United 19 Ingiltere 50.00 mil. €
Son değer güncellemesi 28 Mayıs
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi bende 2 oyuncu attım değerli nereden buldun abi
-
- Resmi Gönderi
Whisper abi bende 2 oyuncu attım değerli nereden buldun abi
Bu attığım genel haber ve her yerde var.
Uluslararası spor araştırmaları merkezi nin bir değerlendirmesi.
Oyuncu profilleri ve güncel yani( son takımında ki değeri)transfermark sitesinden bakılır abim.
-