- Resmi Gönderi
Trabzonspor PSG’ye hazırlık maçı teklifinde bulundu fakat Fransız kulüp 250 bin Euro ve tüm masrafların karşılanmasını istedi
+ Akşam yemeği hamsi tava. Üstüne 1000 tane Trabzon formasına bağlar Ahmet Ağaoğlu 😃😃. PSG ye
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTrabzonspor PSG’ye hazırlık maçı teklifinde bulundu fakat Fransız kulüp 250 bin Euro ve tüm masrafların karşılanmasını istedi
+ Akşam yemeği hamsi tava. Üstüne 1000 tane Trabzon formasına bağlar Ahmet Ağaoğlu 😃😃. PSG ye
Var mı böyle başkan bir de şampiyon yapsa takımı tadından yenmez
Var mı böyle başkan bir de şampiyon yapsa takımı tadından yenmez
Rahmetli dedem Trabzonsporluydu. O yüzden severim Trabzonsporu. Şampiyon olabilir bu sezon. Ben sürpriz bekliyorum
Marek Hamsik: "Trabzonspor ile görüşmeleri İstanbul'da yaptık. Şehir, İstanbul'da sanıyordum."
Marek Hamsik: "Trabzonspor ile görüşmeleri İstanbul'da yaptık. Şehir, İstanbul'da sanıyordum."
Öyle yapılmışsa ayıp edilmiş.
Eskiden de epey buna benzer görüşmeler olmuş ve medyaya yansımıştı.
Trabzon sonradan gösterilmişti veya öyle denildi tam bilmiyorum .
İngilizler Almanları evlerine uğurladılar.
İngiltere 2 Almanya 0
Ukrayna uzatmaların son anlarında güldü
Ukrayna 2 İsveç 1
Ukrayna - İngiltere Çeyrek Final maçı var
Bu turnuvadan elenen "en"lerin takımı Almanya.
En çok maç,en çok çeyrek final,en çok yarı final,en çok final oynayan Almanya. Sanırım 3 defa da Avrupa şampiyonu oldular.
4 Dünya kupası şampiyonluğu da işin tuzu biberi adeta.
Elenmiş gitmiş meselesi değil bu.Yarin güneş doğar ve Almanya yine karşımıza çıkar.
Buraya DİKKAT
Almanya 113 yılda 10 teknik direktör ile çalıştı
Türkiye de sadece 21 yılda 9 hoca gelmiş takımın başına
Yani 2002 den beri 9 hoca
Toplamda 59 hoca ile dans etmişiz,buyur buradan yak.
Trabzonspor Yönetimi mali açıdan İbra edildi
Bende olsam yaparım adam futbolculardan para aldı bildiğin
Trabzonspor'da Hamsik, Gervinho, Bruno Peres ve Koita için yıllık toplam 2.1 M€ imza ücreti ödenecek.
Trabzonspor'un gelirleri 47.7 M€, bonservis giderleri 22.5 M€, net transfer gelirleri ise 20.1 M€ olarak açıklandı.
Fahrettin Koca
"Spor müsabakaları sayıları belirlenerek seyircili oynanabilecek"
Trabzonspor Olağanüstü Kongresinde konuşulanlar Part 1
Trabzonspor Olağanüstü Kongresinde Konuşulanlar Part 2