Kaynak yazacam bir dahakine
Futbol Konusu
-
-
Konyaspor’un uçağı kalkışa geçti
-
- Resmi Gönderi
Kaynak yazacam bir dahakine
Sıkıntı yok, yazarlar okuruz, atarız, paylaşırız Mustafa
-
Spor Toto Süper Lig
Galatasaray - Trabzonspor
Ödül: 400 HS Puan
Sonucu Doğru Tahmin Eden Sinan Whisper Serkannnn wriscuttern Yasin71 Tebrik Ederim
-
Ödüller gönderildi
-
Transfer;
Acun Ilıcalı Uğurcan Çakır için ilk etapta 11 milyon Euro önerecek lakin kapının 15 milyon ve üzerinde açılabileceği söyleniyor
Bana göre olanaksız ön tarafta önemli bir Basel maçı mevcut burada ki performansı ile değeri yükselebilir
-
Galatasaray, Zaniolo ile yıllık 3.5M€ + başarı bonusları dahilinde 3+1 yıllık anlaşma sağladı.
(FutsHaber)
-
Türkiye'deki tüm spor ligleri tatil edildi.
-
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaşanan deprem afeti nedeniyle tüm ulusal spor organizasyonlarının ikinci bir duyuruya kadar durdurulduğunu açıkladı.
-
Hatayspor’da enkaz altında kalanlar var enkazdan çıkarılanlar var
Ligden çekilme isterlerse muhtemelen sonraki seneye hakları saklanarak çekilebilirler. TFF 2. Ligde 24 Erzincanspor çekilmişti 2 sene önce bu şekilde
-
- Resmi Gönderi
Hatayspor’da enkaz altında kalanlar var enkazdan çıkarılanlar var
Ligden çekilme isterlerse muhtemelen sonraki seneye hakları saklanarak çekilebilirler. TFF 2. Ligde 24 Erzincanspor çekilmişti 2 sene önce bu şekilde
Malatya kalecisi sanırım enkaz altında kalarak vefat etmiş..
-
Malatya kalecisi sanırım enkaz altında kalarak vefat etmiş..
Yalan haber olduğu kurtarma çalışmalarını devam ettiği söyleniyor hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hatayspor'lu oyuncu Christian Atsu enkaz altındaymış. Kaynak Twitter üzerinden birkaç hesap, o yüzden kesin doğruluk yok fakat böyle bir haberin yalan olabileceğini düşünmüyorum şahsen.
-
Atsu'yu soran eden yabancı tweetler de gördüm. Cidden Hatayspor için de zor anlar bir çok futbolcusu teknik ekibinden insanlar göçük altında kalmış. Bertup Yıldırım gibi kurtulan kurtarılanlar da var. Hatay'a yardımlar daha yeni yeni gidiyor. Umarım bu süreci en az can kaybıyla atlatır yaraları sarmaya odaklanırız. Deprem kadar bu gece ki soğuklar da büyük risk insanlar için.
-