- Resmi Gönderi
Arap arkadaşlara ne battı acaba marşımızı ve atamızı istemiyorlar
Belli degil mi Atatürk'ü neden istemedikleri? 🙂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArap arkadaşlara ne battı acaba marşımızı ve atamızı istemiyorlar
Belli degil mi Atatürk'ü neden istemedikleri? 🙂
Çok uzadı oynanmiyacak galiba TFF bunuda eline yüzüne bulastirdi
Oynanmasin zaten. Bu şartlarda takımlar çıkıp oynarsa kendimizden milli benliğimizden taviz vermiş oluruz Araplara
Oynanmasın maç tadı tuzu falan kalmadı. Donsünler ülkemize yarın veya öbür gün olimpiyat stadında yapılsın maç. Ben daha önce böyle bir rezillik görmedim.
Deli taklidi.
Herşey planlı.Yani ne olduki bi anda arabistanda hemde böyle önemli bir maçı yapacağımız tuttu. Ayrıca Siz sanıyormusunuzki galatasaray ve fenerbahçe o pankartları kendi özgür iradeleriyle planlayıp maça çıkmak istediler.Tabiki hayır.Dünya birçok konuda siyonizmin kontrolü altındadır.Türkiyedeki futbol kulüpleride kesinlikle tam bağmsız değildir.Arabistanı hiç söylemeye gerek yok zaten amerikanın arka bahçesi.Yani o pankartlarla maça çıkılmasını planlayanlarla, araplara buna izin vermemesini söyleyenler ayni kişiler.
hiç sanmıyorum. Tff eline yüzüne bulaştırd
Araplar laik cumhuriyetin düşmanlarıdır.
Suudi Arabistanlı diplomatlar, bakanlar Türkiye'ye geldiğinde Anıtkabir'i bile ziyaret etmiyorlar tek onlara uygulanıyor bu istisna. Ayrıca bizim içimizde de çok büyük şeriatçı bir kitle var maalesef
Güney Koreli Gazeteci Hanshin Lee:
"Suudiler, hiç yenilmeyen bir adamı yenebileceklerini zannettiler. Onun mirası halkında devam ediyor."
Beinsports un Fenerbahçe ve Galatasaray muhabirlerini görevden aldığı söyleniyor. Ayrıca TFF başkanının da görevden alındığı söyleniyor. Biri kesinlikle haksız karar , biri de uzun zaman önce alınması gerken bir karardı. Ayrıca artık bein sports'un da ülkemizden çekilme zamanı bence gelmiştir.
#SONDAKİKA | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı.
🚑 Şu anda otele ambulans ve doktorlar gelmiş durumda.
#SONDAKİKA | TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi fenalaştı.
🚑 Şu anda otele ambulans ve doktorlar gelmiş durumda.
Şimdi yaptığı rezillikler yüzünden istifa etmedim de sağlık sorunlarım yüzünden istifa ediyorum diye açıklama yapar
Şimdi yaptığı rezillikler yüzünden istifa etmedim de sağlık sorunlarım yüzünden istifa ediyorum diye açıklama yapar
Futboli iyi biliyorsun abi 🙂
Futboli iyi biliyorsun abi 🙂
Adam yapıştı kaldı koltuğa. Ben bu yaşıma kadar futbolda böyle rezillikler görmedim. Her hafta daha kötüye giden bir lig geçiriyoruz. Ülkemiz de hiç mi genç dinamik tarafsız spordan yetişme insanlar yok?