Trabzonspor finale kadar ev sahibi çıktı en azından finale kadar deplasman yok
Futbol Konusu
-
-
Yarı finali tek maç oynama saçmalığı kimden çıktı ya ?
-
Ziraat Türkiye Kupası Eşleşmeleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
UEFA Avrupa Liginde Alınan Sonuçlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Önerim var hakemler penaltı düdüğünü maç durmadan çalmasın sonra penaltı yoksa hakem topu rakibe veriyor ama atağı ben yapıyorum nasıl kural bu
-
Şenol hoca da yapamadı gibi kim gelsin ki fatih hoca olmazsa yılmaz vural isterim ben
-
- Resmi Gönderi
Şenol hoca da yapamadı gibi kim gelsin ki fatih hoca olmazsa yılmaz vural isterim ben
Olmayacak duaya amin demekti zaten Şenol Güneş.
Basın yoluyla o ve bir kaç hoca takımlara tayin edilir ve onlar yönetimler istemese de basın ve taraftar baskısı ile başa gelirler ve giderler
Bu hep böyle olmuştur.. Bu yaşa geldi o ve o bir kaç hoca Türk futboluna dünkü çocuk denilen İlhan paluk veya Arda Turan kadar katkıları yoktur, planları yoktur,taktik veya teknikleri de yoktur,fikirler de yoktur.
Saldım çayıra mevlam kayıra işleri başka bir şey değil.
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bir şey olmaz ya Avni Aker'in zemini duruyor halen bir tane tribünü de var en kötü orada oynarlar etrafını çevirip maçlar araya girince de tribün inşa ederler
-
-