- Resmi Gönderi
Destek olmadan olmaz Federasyon desteği kimde ise o ipi göğüsler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDestek olmadan olmaz Federasyon desteği kimde ise o ipi göğüsler
Evet her zaman hakem,federasyon,basın bir takımı önde tutarlar.
Seviyeli bir muhabbet olsun arkadaşlar futbol konusunu tartışma ortamına açma sebebimiz aktiflik ve insanların canı sıkılmasın diyeydi. Pişman etmeyin,Mahçup etmeyin beni sinan abiye.
Boş bunlar boş destek ol takımına maça git
Lisanslı ürünleri ni Al takıma destek ol sonra
Konuş istediğin kadar
:thumbup:
Abiler bana inanın haftaya beşiktaş antalyaya yine puan kaybedecek benle idaa girin isterseniz liğ yeni başlıyor.
Abiler bana inanın haftaya beşiktaş antalyaya yine puan kaybedecek benle idaa girin isterseniz liğ yeni başlıyor.
Iddaa girmem ama olabilir
Futbol 3 ihtimalli.
hasan bilmiyorum benim kadar futbolu takip ediyormusun. Etmiyor musun? Fakat şöyle bir durum var futbol tarzı tersligi antalya takımının futbolu beşiktaşın futboluna ters yani bi kayseri bir rizespor gibi yatık oynamıyor. Açık alan savunması yapıyor. Buda beşiktaşın oyunu için avataj saglıyor.kapanan takıma beşiktaş çok zar zor gol atabiliyor bu dogru fakat açık futbolda hiç affetmezler.
Sonuç olarak puan kaybı yaşayacağını zannetmiyorum.
Bjk ligde üst üste 3 zor maç oynıyacak.Antalya,Gençlerbirliği,Trabzonspor.Bu maçlardan puan kayıpları olacaktır.
Bjk ligde üst üste 3 zor maç oynıyacak.Antalya,Gençlerbirliği,Trabzonspor.Bu maçlardan puan kayıpları olacaktır.
Heycanlı olur lig ozaman
Sanırım evet. Ben antalya ve gençler birliğinden puan kaybedeceğini düşünüyorum. Trabzon maçını alacaktır. Antalya çok iyi. gençler birliği de iyi ama sağı solu belli de olmuyor. Belki bunlardan sadece antalyadan puan kaybı olur. Belki hiç olmaz kim bilir.
Beşiktaşın antalya ve gençlerbirligi maçından sonra önemli 5 maçı var bu 5 maçtan 10 puan alsa yine yeterli olacaktır.
Ayrıca başakşehirin bu 3 maç tan kayıp almadan devam etmesi durumunda 4 maç başaksehir ilr besiktaş karşı karşıya gelecek.
Ligi 2 takımını etkilyecek bu zorlu maraton puan kaybı yaşayan 2 takımdan birini etkiliyecek.
Önemli : başakşehirn beşiktaşla oyancagı maçtan önce gs ile daha sonrada trabzon kayseri antalya genclerbirligi gibi takımlarlada ciddi 5 maçı var.
Lig fikstürü olarak beşiktaş daha şanşlı
Beşiktaşın antalya ve gençlerbirligi maçından sonra önemli 5 maçı var bu 5 maçtan 10 puan alsa yine yeterli olacaktır.
Ayrıca başakşehirin bu 3 maç tan kayıp almadan devam etmesi durumunda 4 maç başaksehir ilr besiktaş karşı karşıya gelecek.
Ligi 2 takımını etkilyecek bu zorlu maraton puan kaybı yaşayan 2 takımdan birini etkiliyecek.
Önemli : başakşehirn beşiktaşla oyancagı maçtan önce gs ile daha sonrada trabzon kayseri antalya genclerbirligi gibi takımlarlada ciddi 5 maçı var.
Lig fikstürü olarak beşiktaş daha şanşlı
Katılıyorum. Bir defa anadolu takımlarından o makus tarihi kırarak fenerin de bonkörlüğü sayesinde şampiyon oldu. Tekrar bir 5 büyük takım dışında bir takımın şampiyon olması zor gibi. Tabi futbolda her şey var. Ama futbol sadece futbol değildir. Bunun yanında sivasspor da bir ara hatırlarım iyi gitmişti lider olarak son 6-7 hafta bocalamıştı ve Gs şampiyon olmuştu. Bu tarz takımlar ara ara bu atakları gösterse de belli saatten sonra aynı düzeni koruyamıyorlar ve bir yerde patlak veriyorlar. Anca şansları ve büyük takımların bu konuda fedakarca puan kayıpları göstermesi lazım ki Başakşehir Şampiyon olsun. O da şimdilik bence zor.
Gaziantep - adanaspor - rizespor küme düşmeye oynuyorlar bunların 4 ila 8 puan üstünde olan takımlar tehdit içindeler son haftlara ilerlerken bu takımlar şampiyonluk ve 1 2 3 lük yarışına devam eden takımları etkilyecekler mutlaka.
Bu tehdit osmanlıspora kadar devam ediyor. Her an her sonuç çıkabilir.
ligin ortası da kızışmalı takım puanları aynı gibi 7 sıradan 11 sıraya kadar gerileme şansı da var 11den 7 ye yükselme şansı da var. Bu yüzden lig yavaştan kızışmaya başladı. Gs -fb derbisinde gercek heycan başlıyor.