- Resmi Gönderi
Nouma çevrilmeye müsait nokta nokta karekterli birisi..Bu adam olmaz sanırım
Evet o nokta nokta insan olmasa iyidi de işte. dediğin gibi bu adam iyi biri gibi. karakter olarak oyun olarak da
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNouma çevrilmeye müsait nokta nokta karekterli birisi..Bu adam olmaz sanırım
Evet o nokta nokta insan olmasa iyidi de işte. dediğin gibi bu adam iyi biri gibi. karakter olarak oyun olarak da
1-2ilk yarı devam ediyor. dk. 39
Fenerim farka gidiyor :lol:
ts-gs maçı hakkında tahminim ilk yarı %60 ts %40 gs gol atacak ilk yarı berabere bitmez gibi.
Fenerim farka gidiyor :lol:
@whisper dayı abim Hasan ali ye çok güldüm
Maç bitti halen bön bön bakıyordu hakem niye bitirdi diye :lol: :lol:
@whisper dayı abim Hasan ali ye çok güldümMaç bitti halen bön bön bakıyordu hakem niye bitirdi diye :lol: :lol:
:rofl: :rofl: Beter olsunlar,ayaklarına taşmı bağladık?
2-3 bu ne arkadaş fenerbahçe özellikle mi çalışmış bu skoru yakalamak için sanki deplasmanda oynarcasına.
Anştıen fenerbahçe için söylemiş sanki bu sözü. 8|
Beşiktaş mı lyon mu ilk maç lyonda olacak beşiktaşın işi oldukça zor ama imkansız değil bu tip takımların uefada neler yaptıklarını daha önce gördük. Şampiyonlar ligi formatında olsa kesin lyon derdim ancak uefa olması münasebeti ile beşiktaşın daha önce liverpoolu elemesinden de hisle kalben beşiktaş diyorum ama çok zor bir tur oldu.
Mancester ve lion en zordu lion çıktı..Neden olmasın inşaallah diyelim..
Fernandao içinsol dirsekte kırık şüphesi denmişti..
İngiliz olsaydı keşke adamların umrunda değil UEFA
TS 1 - GS 0 ilk yarı sonucu.
Abdulkerim Durmaz:Dün bana etli ekmek,bugün Rasim'e hamsi tava.Takımlarımız yüzünden kilo aldık.
Beşiktaş Napoliyi de eledi unutmayalım :D