- Resmi Gönderi
Mahalle de yenmez bu gol
Yazık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMahalle de yenmez bu gol
Yazık
BİTTİİİİİİİİİ
OKUYALIM DERS ALALIM.BİZ BİŞEYLER DEĞİŞTİREMEYİZ AMA YAZMASAM DA OLMUYOR.
2017 DEN BERİ YAZARIM BURAYA TIRI VİRI
Eseek yükü parayla hoca çalıştırmakla olmuyor bu işler.
Millilerimiz takım olarak Seep Piontek in oluşturduğu alt yapıyla düzelmişti .
Adamı kovaladik ve onun yaptığı takımın başına artistler geçti mirası yedi bitirdi.
Derwall Galatasaray ve Milli takımın başında yapıyı kurdu onuda yolladık
Yerine hazır beleş yiyiciler geldi.Gelen başarı hem kulüp hem milli takımda bir kazanç elde edildi.
Maalesef onuda yediler bitirdiler.
Hala bu isin başına hakeden birisi gelmiyor.Gelrn paraları kamyona atıp gidiyor on yıllardır.
Bu paraları alan hocalar haklı.Sen veriyorsun onlarda alıyorlar.
MİLLİ TAKIM eskiden ulaşılmak istenen son noktaydı.
Hem oyuncu hemde hocalar için.
Şimdi varsa destek dayı o geliyor.Takim iyide olsa hocaların zerre faydası Yok.
Yılda oynanan kaç millî maç var?
Hoca kaç para alıyor peki?
Beşiktaş'ta 2.4 milyon Euro alan hocamız ne hikmetse millî takımda yıllık 3.2 milyon Euro alıyor . Yıllık 3.2 milyon Euro eder Türk parasıyla kabataslak 20.21 milyon TL..Ne bu yav Allah aşkına?
Birde sözleşmesi Terimde olduğu gibi 4 yıllık.
HAYDİ BİSMİLLAH kovalasan adam sende kalan tüm paralarını tazminat olarak alacak.
Daha önce alanlar gibi.
2.3 alan kişiye neden 3.2 verir federasyon?
Kimin parasını kime veriyor?
Yahu bu ne biçim bir paradır?
Yılda 10-15 milli maç oynanır veya oynanmaz.
Maç başına hesap kafayı ye.
Yat yat ayda 1 maç yap kamyonu yanaştır yükle paraları.
YAZIKLAR OLSUN
Psg karşısında ilk yarı 0-2 yenik düşen monaco maçı 3-2 önde bitirdi. Tebrikler
Süper Lig
Karagümrük 1 Sivasspor 1
Gençlerbirliği 1 Fenerbahçe 5
Denizlispor 0 Gaziantep 1
Beşiktaş 3 Başakşehir 2
İlk yarı sonucu
Hatayspor 1 Rizespor 1
Maç 2-2 bitti sinirden elim ayağım titriyor şu an
Maç 2-2 bitti sinirden elim ayağım titriyor şu an
Maçtır olur o kadar abim
Ya be adam maç boyu o kadar iyi kurtarışlar yapıyorsun son saniye yaptığına bak amatör ligdeki kaleci yemez bunu ne güzel seri yakalamıştık tüm moralim mahfoldu
90+7 de
Bir Fenerli olarak hakemin maçı kazandırdığına yönelik yorumlar şahsım adına tamamen eyyamcılık başka bir şey değildir. Her Fenerbahçe galibiyetini ya hakeme ya karşı takıma dayandıran bazı zihniyetlerin biraz da Fenerbahçe nin oyununu izlemesini tavsiye ederim. Futboldan zevk alamıyorsunuz bari berbat edilmesin..
Bir Fenerli olarak hakemin maçı kazandırdığına yönelik yorumlar şahsım adına tamamen eyyamcılık başka bir şey değildir. Her Fenerbahçe galibiyetini ya hakeme ya karşı takıma dayandıran bazı zihniyetlerin biraz da Fenerbahçe nin oyununu izlemesini tavsiye ederim. Futboldan zevk alamıyorsunuz bari berbat edilmesin..
Abi tartışmaya girmek istemiyorum ama geçen sene kadıköydeki fener BEŞİKTAŞ maçını iyi izle 3 penaltısı verilmedi Beşiktaş'ımızın
Abi tartışmaya girmek istemiyorum ama geçen sene kadıköydeki fener BEŞİKTAŞ maçını
gardaşım haklısın ben haksızlık olması demiyorum ama fenerin her kazandığı maçı hazmedemeyip bir sebebe dayandırmak biraz saçma geliyor her başarı arkasında bir gerekçe var. Fener kazandı ama hakem ile, fener kazandı ama karşı takım yattı, Fener kazandı ama karşı taraf 10 kişi idi , Fener kazandı ama karşı takım çok güçsüz ..... yani bunlar çoğaltılabilir. Demek istediğim bir kere de bu muhalif arkadaşlar Fenerbahçe kaybetti ama şu golü vermedi diye çıkmıyor bu da haksız yersiz eleştiri oluyor yani 5 tane gölü de halil Umut meler hakem sayesinde mi attık Allah aşkına
Süper Lig
Hatayspor 2 Çaykur Rize 2
Göztepe 3 Ankaragücü 1
Konyaspor 2 Kasımpaşa 1
Trabzonspor 1 Erzurumspor 0
Antalyaspor 0 Alanyaspor 2
gardaşım haklısın ben haksızlık olması demiyorum ama fenerin her kazandığı maçı hazmedemeyip bir sebebe dayandırmak biraz saçma geliyor her başarı arkasında bir gerekçe var. Fener kazandı ama hakem ile, fener kazandı ama karşı takım yattı, Fener kazandı ama karşı taraf 10 kişi idi , Fener kazandı ama karşı takım çok güçsüz ..... yani bunlar çoğaltılabilir. Demek istediğim bir kere de bu muhalif arkadaşlar Fenerbahçe kaybetti ama şu golü vermedi diye çıkmıyor bu da haksız yersiz eleştiri oluyor yani 5 tane gölü de halil Umut meler hakem sayesinde mi attık Allah aşkına
Ben BEŞİKTAŞ maçlarına bakarım gerisini bilmem