- Resmi Gönderi
Karabağ:2 sivasspor:3 maç sonucu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKarabağ:2 sivasspor:3 maç sonucu
Karabağ:2 sivasspor:3 maç sonucu
bir yanım sevindi bir yanım üzüldü iki Türk takımı desek hata olmaz Sanırım. Hak eden kazandı diyelim. Kurban kurbanov çok asaletli efendi ve Anadolu insanı edası olan bir teknik adam, kendisini yabancı memleketlerde hissetmemesi gayet güzel maçlarını Fatih terim stadında oynaması da güzel , keşke aZeri takımları da Türkiye statüsünden Avrupa’ya katılsalar. En azından sayımız da artmış olur.
Yılmaz Vural covid 19 sebebi ile yoğun bakımda. Rabbim şifasını versin inşallah
Allah acil şifalar versin inşallah.
Şu virüsü çıkaranların da Allah belasını versin.
Tum hastalarımıza şifa inşallah
Süper Lig
Ankaragücü 0 Trabzonspor 1
Ayakta olanlar varsa TRT Spor eski fenerbahçe-beşiktaş maçları 87 88 de başladılar
Sergen bir anı
Emre Toraman:
"Eskişehir'de oynarken Sergen Yalçın'ı cuma namazına götürmek istedik, biraz direndik ama sonra götürdük. O günde şansa vaazın konusu kumar, at yarışı gibi şeyler. Sergen abi 'olum hoca beni mi gördü acaba' dedi. Gülmemek için zor tuttum kendimi."
Demiştim ya "topa ip baglasak onun kadar topa hakim olamayız"diye
İşte böyle seyredince neler yaptığını göreceksiniz
Çok saygısız ve bilinçsiz bir adam bu acilen bunu futboldan ihraç etmeleri lazım
Çok saygısız ve bilinçsiz bir adam bu acilen bunu futboldan ihraç etmeleri lazım
Şumudica mı
Tam anlamadım ama
Şumudica mı
Tam anlamadım ama
evet abi malatya maçının sonunda durup dururken malatya teknik direktörü hamza hamzaoğluna küfretti hakem kırmızı kart gösterdi dışarı çıkmadı hamza hamzaoğluna çıkışa gel gibi işaretler yaptı malatyalı futbolculara yöneticilere saldırdı
evet abi malatya maçının sonunda durup dururken malatya teknik direktörü hamza hamzaoğluna küfretti hakem kırmızı kart gösterdi dışarı çıkmadı hamza hamzaoğluna çıkışa gel gibi işaretler yaptı malatyalı futbolculara yöneticilere saldırdı
Evet davranışları genelde agresif ve saygısızca.
Hoca olarak iyi bence ama insan olarak bişey demiyorum
Evet davranışları genelde agresif ve saygısızca.
Hoca olarak iyi bence ama insan olarak bişey demiyorum
Hocalık olarak çok iyi ama ruh hastası gibi hareketleri var
fatih terimin yabancı hali olarak görüyorum (kişilik olarak) başarı olarak olamaz tabii ki
Futboldan çok uzak olduğumuzun göstergeleri bunlar fatih terimi de diger yerli yabancı teknik direktörler çoğu böyle saygısızca davranışlarda bulunuyor.
BATI takımlarını bir türlü örnek alamıyoruz adamların teknik direktörleri ellerini bağlamış yan yana maç izlerler bizimkiler ise bıraksalar agız burun girecekler.
Yazık valla çok yazık.