Maç sonrasında konunun parayla ilgili değil Buğra'nın bir arkadaşına söz vermesiyle ilgili olduğu ortaya çıktı
O doğru değilmiş Eskişehirspor tasarrufa gitmiş forma değiştirmeyi yasaklamışlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaç sonrasında konunun parayla ilgili değil Buğra'nın bir arkadaşına söz vermesiyle ilgili olduğu ortaya çıktı
O doğru değilmiş Eskişehirspor tasarrufa gitmiş forma değiştirmeyi yasaklamışlar
Sonra verdi, forma samudio'da
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal:
Ben çok uğraşıyorum hiç değilse nüfus kağıdında Rize yazanlar Rizesporlu olsun. Bunu her seferinde söylüyorum ama hala nüfus kağıdında Rize yazan birçok kişi bir başka takımın peşinde.
Gerçekten çok ilginç. Galatasaray 3.lig takımı Darıca Gençlerbirliği karşısında 1-0 önde ve golüde penaltıdan buldu. Belki de penaltı olmasa.... Dakika 91
Bu gece de, bugün Eskişehire attığımız harika golü izleyelim.
Muhammed Ali birde arada benim kanser eden takımımın gollerinden atta bakalım
Allah'tan sever Rize severim
Muhammed Ali birde arada benim kanser eden takımımın gollerinden atta bakalım
Allah'tan sever Rize severim
tamamdır abiKarşıma çıktıkça atarım inşallah.
UZATMA | Trabzonspor 2-2 Adana Demirspor
⚽47' Mehmet Akyüz
⚽55' Vitor Hugo
⚽79' Mehmet Akyüz
⚽90+3' Vitor Hugo
❌90+9' Baker (P)
Adana Demirspor 10 kişi
Trabzonspor'da Banker Bilo penaltı kaçırmış.
Trabzonspor'da Banker Bilo penaltı kaçırmış.
Aslında güzel yere attı Adana Demirspor kalecisi çok hırslıydı ve kurtardı kurtardıktan sonra yukarda Allah var işareti yaptı hatta çok sinirlenmişti
Şu an maçı canlı izliyorum. Adana 10 kişi olmasına rağmen iyi direniyor.
Whisper abi izliyor musun maçı sende yorumla izliyorsan
Şu an maçı canlı izliyorum. Adana 10 kişi olmasına rağmen iyi direniyor.
Süper ligi hakediyorlar kesinlikle
Süper ligi hakediyorlar kesinlikle
Süper Lige gelen Adana takımları nedense pek üst katagorilerde yarışamıyorlar. Aslında o ateşli taraftarları ile bir Adana takımının olmasını isteriz. İller bazından ülke genelinde ilk 6 da yer alan böylesine bir ilin çok güzel bir takımı olmasını hep istemişimdir.