Telekomda maç vermez galatasaray beşiktaşa yatarız size öyel olmuyo o işler en az 3-0 biter maç fener çok kötü oynuyor.
3 değil yav 3 az olur en az 5 6 atar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTelekomda maç vermez galatasaray beşiktaşa yatarız size öyel olmuyo o işler en az 3-0 biter maç fener çok kötü oynuyor.
3 değil yav 3 az olur en az 5 6 atar
Adımı yaz kardeşim ama yarın başak maçı çok zor maç.
Adımı yaz kardeşim ama yarın başak maçı çok zor maç.
Ben de her iddiasına giriyorum fenerbahçe o maçı alacak
Fener o maçı alsın JK neymar adımı fenerbahçe yap ama sende galatasaray yapacan.
Riskli Durumlardasınız Bu Öyle Hava Durumunda Yaptığınız Tahminlere Benzemez. :D
Fener maçı kesin alır demiyom.Ama Gs de alamaz
Fener o maçı alsın JK neymar adımı fenerbahçe yap ama sende galatasaray yapacan.
Tm sen Gs 3-0 alacak diyorsun.Bende Fb alacak diyorum
Futbol konusuna yine yumuldunuz, ateş etmeyiniz lütfen :thumbup::D
6-0 lk maçları çabuk unuttu birileri Hem de galatasarayın en revanşta olduğu dönemde atmıştık. Unutma unutturma
Buda benden olsun ama kızmak yok hah :thumbup:
Hem dinliyorum hemde yazıyorum Hasan'ım ben kızmam böyle şeylere vallah ^^ İşin rengidir takılmak sadece böyle görürüm ama işin boyutu değişirse,nabzım yükseldiğinde(kolay kolay olmaz) bırakır geçerim :thumbsup:
ulen hasan millattan önce 1500 yılında 7-0 yenmişlerde felan filanda papaz çayırında oynanan maçı mı kattın buna sen var ya onu saymam arkadaş banane :lol:
Adebayor'un golüyle Başakşehir maçta üstünlük sağlıyor.Dakika 11 Başakşehir 1-0 Galatasaray :rofl: