2-1 galatasaray kazanır
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Cesaretin var mı aşka?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yapmayın hocam yapmayın insanları bu kadar küçümsemeyin
-
- Resmi Gönderi
Yazacak çok şey var ama çarşı karışır
Ego ego ego
-
Ya öyle haksız penaltıyı alırsan yenilirsin
-
Karagümrük resmen tarih yazı TEBRİKLER KARAGÜMRÜK...
-
Karagümrük sonuna kadar haketti ama fatih terim sonuna kadar haklı şimdi Karagümrük yanıyor diyenler yarın Antep'te baklava yiyecekler.
-
- Resmi Gönderi
Karadeniz derbisi bugün saat 16.00'da.
Haydi RİZEM bu maç bizde??
-
Afedersinizde gs li arkadaşlar kızacak.Ama doğrular bunlar bütün takımın taraftarı diyor bu fatih terimin artık gitmesi bırakması gerek hakemlerle algı yaparak bi yerlere geliyor dün hakemin yaptığına verdiği penaltıya bakın niye hep böyle olaylar gs ye geliyor hakemler tarafından bu kadar kollanan takım görmedim.
-
Ahmet78 kardeşim hangi takımlısın bilmiyorum ama gs kollanıyor dersen çarpılırsın önce onu belirteyim bu ülkede Fatih terim kadar rahat kırmızı gören bir hoca yoktur bu takımın başkanı geçen sene yılın yarısı cezalıydı diğer başkanların yaptıklarını söylemiyorum bile ayrıca dün verilen penaltının neresine takıldın onu çözemedim
-
Uzun zaman olmuş yazmayalı...
-
- Resmi Gönderi
Son 10 dakika heyecan bastı
-
Kendi memleketimin takımı Karabükspor'un borçları da Kardemir tarafından silincek deniyor.Ve bir yapılandırmayla transferi açıp transferleri yaparak hedef seneye şampiyonluk olacakmış inşallah demek düşer.Şehir takımlarının da bir mazisi var ve kaybolmamalı yaşatılmalıdır.3.Lig 2.Lig'in de Süper Lig kadar değeri vardır diye bu gözle görüyorum.Maddi olarak Kulüplerin zorlandığı bu dönemde sahip çıkılması en doğrusu olur
-
Ts-rize bölgede dev derbi olarak görülür.İki takımda birbirini pek sevmez.
-
Ts-rize bölgede dev derbi olarak görülür.İki takımda birbirini pek sevmez.
Bu derbi diye nitelendirilen maçlar dostluk koreografisine dönüşmeli bence boşuna takımlar birbirlerini yıpratıyor takım otoıbüsleri taşlanyıor taraftarlar kavga ediyor olan takımlarımıza oluyor.Bence komşu olarak şehirler dost kardeş gibi olmalıdır hangisi benim takımım daha iyi tartışması olmaması böyle bir pandemi döneminde en iyisi çünkü kulüpler ekonomik çıkmazda.Deplasman gelirleri harcamaları ödemekte bile kulüpler zorlanıyor.Mesela 1-2 takım deplasmana gidemiyoruz demişti ekonomi vurdu yani kulüpleri hele de alt ligler adeta can çekişiyor.
-