Lyon tehlikeli geldi top direğe çarptı
Futbol Konusu
-
-
Tehlikeli yerden frikik kullanaca Lyon.Marcelo cezalı durma düştü sarı kart alarak
-
- Resmi Gönderi
Size demiştim beşktaş harcar bunları daha maçın başları ama ben bir gol daha bekliyorum fransızları denize döker bizim aslanlar inşallah
-
- Resmi Gönderi
Oyun tam karmaşa su anlarda,iyi değil bizim için..
-
Ben hala Lyon 3-1 alır diyorum.
-
- Resmi Gönderi
Ben hala Lyon 3-1 alır diyorum.
ihtimal var ama beşiktaş sanki süper lig maçı edasında rahat oynuyor yalnız lyon ve fransızların son dakikaları meşhur onu söyleyeyim hatırlarsınız lyon-fener maçı vardı 2004-05 sezonu ş.l grup maçı idi selçuk ile öne geçmiştik ve sonrasında 4 gol yedik 4-2 yenildik
-
Beşiktaş kontrollü devam ederse geride kalan sürede mutlaka iyi bi skor gelecek inşallah
-
- Resmi Gönderi
Beşiktaş kontrollü devam ederse geride kalan sürede mutlaka iyi bi skor gelecek inşallah
Maalesef öndeyiz diyerek oynamıyor Bjk.Oyunlarina ayak uydurmak zorunda değiller..Bu iyi değil bence..
-
- Resmi Gönderi
Maalesef öndeyiz diyerek oynamıyor Bjk.Oyunlarina ayak uydurmak zorunda değiller..Bu iyi değil bence..
Üst düzey bir müsabaka takım olan disiplini olan kazanır
-
-
- Resmi Gönderi
Maç başladı ben beyazları beşiktaş sandım 1-2 dakika sonra futbolcuları net görünce anladım lyon olduğunu, o renk normalde lyon da kullanıyor ama bugün beşiktaşa vermişler aynı olmasın diye sanırsam. :D
-
- Resmi Gönderi
İlk yarıyı beşiktaş 1-0 önde tamamladı.
-
- Resmi Gönderi
İlk yarıyı beşiktaş 1-0 önde tamamladı.
Ikinci Yarı çok iyi başlar
Bir penaltı kazanırız gole çeviririz
Sonrada iki duran top bir gol daha olur Lyon
9 kişi kalır -
Ikinci Yarı çok iyi başlar Bir penaltı kazanırız gole çeviririz
Sonrada iki duran top bir gol daha olur Lyon
9 kişi kalırÜstad ağzından bal damlıyor,hadi inşallah ,en azından herhangi birisi olsun
-
- Resmi Gönderi
Evet dakika 60 ve maç 1-0 beşiktaşın üstünlüğü ile devam ediyor...derken bu arada tehlikeli bir atak vardı köşe vuruşu kullanacaklar...
-