- Resmi Gönderi
Abi altaya dikkat etsinler ceza sahası dışında elle oynamaya alışkın nede olsa kart görmüyor
Ben izlemiyorumki
Boşuna para öderim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi altaya dikkat etsinler ceza sahası dışında elle oynamaya alışkın nede olsa kart görmüyor
Ben izlemiyorumki
Boşuna para öderim
Hakem dağıldı,
Spiker yırtınıyor ne varsa ortada,hala var niye VAR anlamadım.
Adam daldı değmedi bile,ama kırmızıyı yedi,ayakta kalan yaptı müdahaleyi.
Ben izlemiyorumki
Boşuna para öderim
Bizde beleş yav
Hakem dağıldı,
abi 3 oldu bizahmet atsınlar
4-1 oldu
Türkiye Futbolu Bu Hakemlerle Biryere gelmez adama faul yapılıyor adam kırmızı görüyor
Bu hakem düdüğü asar başka ülkede ama bizde 3.4 maç sonra başlar göreve sonra neden futbol gelişmiyor bence hakem yetiştirmek lazım futbola sonra bakarız
İlk yarıda gustavonun net kırmızı kartı geçitirildi ve maç burlara geldi
Hakem dağıldı,
Değmesine gerek yok topa gelişine verdi zaten sarıyı öyle bir kayma şekli yok. sonrasında hakeme büyük Bi ihtimal hakaret etti direk kırmızı yedi ? ilk yarıdaki gustavonun hareketi net kırmızı. Sinanın verilmeyen penaltısı var.
Gustavo'ya kırmızı kart gösterilmeliydi
Rafael'e gösterilen kırmızı yanlıştı (Orda sinirlerine hakim olsa sarı ile yırtacaktı ama sarı da yanlış olucaktı)
İrfan Can'ın kırmızı kartı doğru zaten ikinci sarıdan gösterdi
Sinan'a ve Tisserand'ın golü öncesi penaltı verilmedi
Bahattin Şimşeği tebrik ediyorum Başakşehiri mağlup etti
Maalesef fenerbahçe bugün hakemle kazandı.Her iki tarafada yanlışlıklar vardi ama başakşehiri maçtan koparttı.Keşke iş buralara gelmeseydi.Ama burada feneri hakem üzerinden eleştricek son taraftar gslilerdir ksura bakmayın.Bu sene yayıncı kuruluş bile çok net tarafını belli ediyor.
Değmesine gerek yok topa gelişine verdi zaten sarıyı öyle bir kayma şekli yok. sonrasında hakeme büyük Bi ihtimal hakaret etti direk kırmızı yedi ? ilk yarıdaki gustavonun hareketi net kırmızı. Sinanın verilmeyen penaltısı var.
Kayarak da gelir adam, uçarak da ben anlamadım abim.
Kaza yapmadan araba pert olur mu?
Hakem soyadı gibi gelene gidene çarptı geçti.
Bu olaylar sürekli oluyor Türk futbolunda geçen maç Karagümrük maçındada buna benzer işler yapıldı
Ulan fenerbahçe bir gün hakkı ile kazandı yazan delikanlı bir anti fenerli görecek miyim.