Ben lyona vermedim üst verdim.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Uyarı Hasan sana Kendi ülke takımını iddaa bile olsa rakip takıma vermeden dolayı sana uyarı veriyorum
Ve para cezasına çarptırıldın
175 TL:ehuehu: :rofl: :rofl:
Sağlık olsun,inşallah İstanbul da turu atlayan takım biz oluruz ,herkese hayırlı gecele diliyorum değerli dostlar,Allah'a emanet olun ,kalın sağlıcakla
İyi geceler
-
- Resmi Gönderi
Hasan cezayı duyunca bayıldı sanırım :fırla:
-
- Resmi Gönderi
Maçtan önce bir şey dedim beşiktaş ile alakalı ve lyon gibi köklü takımların geriden gelmeyi 2 dakikada yaptığı düşünüldüğünde bence vodafone arena da bu takımı beşiktaş harcar ancak dediğim gibi şu basit hataları yapmaması lazım. bu sene lyonun deplasman perormansı pek ii değil.
-
Muslera ya özendi tur gitti. :D
-
- Resmi Gönderi
Muslera ya özendi tur gitti. :D
Bizim fener beşiktaş galatasarayın tüm aptallıklarını kalecilerden kaynaklıdır. Bunu unutmayın evet bir tek tafareli bilirim adam gibi kaleci süper gerisi for
volkan shalke maçında ve bir italya maçında milli maçta inanılmaz hatalar yapmıştı fenerli olarak
muslera geçen sene yediği goller akla zarar galatasaraylı olarak
bugün de fabrinin yediği gol akıl ötesi gol,ancak burada fabri kadar o geri pası orada verme gerizekalılığına sahip futbolcunun da hakkını vermek lazım onun da hatası en az fabri kadar.
kısacası 3 büyük takımın evet kaleci hataları olabilir ancak çok gereksiz yerlerde aşırı güvenden kaynaklı basit goller yiyince bir çuval incir de berbat oluyor... -
- Resmi Gönderi
Bence Bjk tarihinin en iyi 2-3 oyuncu topluluğundan oluşan,arasan bulamazsın bir topluluk.Fizik olarak ve uyum olarak gayet iyiler..Bizim stresi yönetme yeteneğimiz sıfır..Oyunda bir virtiöz olsa oyunu okuyan güle oynaya yener gelirdik oradan.Topu indiren dağıtan alan veren bir işi bilen olmayınca sonuç bu oldu.
Doldur boşalt ve her top anında bize geri döndü,ben zır cahil Tv.den gördüm ama asıl görmesi gereken kişi görmedi bunu.Her zaman spikerler ne yer ne içer merak ederim"İstanbul da bir gol yetermişş" ve "arkası da gelrmiş" he aynen öyle 1 gol..Ama evinde yenilen bir gol ve oynamak istemeyen bir rakip olursa ne edeceğiz beyim?
Boşa bu saatte klavye dürtüyorum ya neyse..Yazmış olalım en azından -
- Resmi Gönderi
Bence Bjk tarihinin en iyi 2-3 oyuncu topluluğundan oluşan,arasan bulamazsın bir topluluk.Fizik olarak ve uyum olarak gayet iyiler..Bizim stresi yönetme yeteneğimiz sıfır..Oyunda bir virtiöz olsa oyunu okuyan güle oynaya yener gelirdik oradan.Topu indiren dağıtan alan veren bir işi bilen olmayınca sonuç bu oldu.
Doldur boşalt ve her top anında bize geri döndü,ben zır cahil Tv.den gördüm ama asıl görmesi gereken kişi görmedi bunu.Her zaman spikerler ne yer ne içer merak ederim"İstanbul da bir gol yetermişş" ve "arkası da gelrmiş" he aynen öyle 1 gol..Ama evinde yenilen bir gol ve oynamak istemeyen bir rakip olursa ne edeceğiz beyim?
Boşa bu saatte klavye dürtüyorum ya neyse..Yazmış olalım en azındanDayı inan şu lyonda bir şey yok yani bugün beşiktaşın karşısında süper lig de atıyorum antep de olsa yenilirdi bu hataları ile. lyon olmasına gerek yok. şenol hoca gerekli fırçayı atmıştır umarım.
-
- Resmi Gönderi
Bende liondan dem vurmadım zaten..Adamlar dümdüz profesyonlce mücadele ettiler..İş bizde bitiyor dediğin gibi..Dinlemedim ama umarım Şenol hoca kurban seçmemiştir takımdan.Sever arada saçma sapan konuşmayı..
-
- Resmi Gönderi
Bende liondan dem vurmadım zaten..Adamlar dümdüz profesyonlce mücadele ettiler..İş bizde bitiyor dediğin gibi..Dinlemedim ama umarım Şenol hoca kurban seçmemiştir takımdan.Sever arada saçma sapan konuşmayı..
bazen de gerekir dayı, o hata orada yapılmaz eleme maçı sonuçta çeyrek finaldesin. karşında lyon var. süper ligde yaparsın telasfisi olur ama orada olmaz. fabri bugün bence baya kredisini harcattı
-
- Resmi Gönderi
Fatura Bjk taraftarına kesilip,İstanbul da seyircisiz oynamak isteyen Lion.
Uyanık başkan maçtan sonra feryadı,sızlaması "can güvenliğimiz yok istanbul da" diyerek,seyircisiz oynamak için hamleyi başlattı..Fransız seyircilerin üzerine,Bjk tribününden ses bombası atılmış.
Çarşı karışacak gibi -
- Resmi Gönderi
Fatura Bjk taraftarına kesilip,İstanbul da seyircisiz oynamak isteyen Lion.
Uyanık başkan maçtan sonra feryadı,sızlaması "can güvenliğimiz yok istanbul da" diyerek,seyircisiz oynamak için hamleyi başlattı..Fransız seyircilerin üzerine,Bjk tribününden ses bombası atılmış.
Çarşı karışacak gibiBenim bildiğim çarşı bunları sahada gömer
-
Lobisel faaliyet ile derhal mücadele etmeli federasyon böyle olumsuz bi karar çıkmaması için
-
- Resmi Gönderi
Fransa lobisi maalesef güçlü ve maç seyircisiz oynnmaya büyük aday.Adamlar dün geceden başladılar zaten faaliyetlerine :cursing:
-
Bizim ülke olarak sürekli her konuda sıkıntı yaşadığımız konu avrupa da lobisel anlamda destek alamamamız ,cidden üzücü @whisper dayıcım
-