- Resmi Gönderi
Başakşehir Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maçı son 20 dakika açtım çok heyecanlıydı gerçekten.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBaşakşehir Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Maçı son 20 dakika açtım çok heyecanlıydı gerçekten.
Süper Lig
Cumartesi
Göztepe 1 Karagümrük 1
Trabzonspor 0 Galatasaray 2
Bugün
Gaziantep 3 Alanyaspor 1
Denizlispor 1 Ankaragücü 2
Malatyaspor 1 Erzurumspor 3
Başakşehir 2 Kasımpaşa 2
Başakşehirin oyuncusu Martin Skrtel'in aşil tendonu kopmuş. Ciddi bir sakatlık geçmiş olsun. Futbola devam edeceğini sanmıyorum 36 yaşında zaten.
Geceyi bu efsane golle kapatalım bu gol fizik kuralları tarafından yapılması imkansız gollerden biridir
Muz vuruşunun Atası Roberto Carlos. Bu maçı canlı izlemiştim. Hazırlık maçıydı. Fabian Barthez Fransa'nın kalecisini takip ederseniz top Auta gidecek diye hareketlenmiyor. Birde İspanya La Liga'da sol çaprazdan sıfırdan Tenerrife'ya attığı imkansız bir golü daha var.
Başakşehirin oyuncusu Martin Skrtel'in aşil tendonu kopmuş. Ciddi bir sakatlık geçmiş olsun. Futbola devam edeceğini sanmıyorum 36 yaşında zaten.
Biz ne adamlar gördük kardeşim sahalara geri dönemez dediğimiz buna da çare bulurlar yeter ki sen paradan haber ver.
Daha Çok GösterSüper Lig
Cumartesi
Göztepe 1 Karagümrük 1
Trabzonspor 0 Galatasaray 2
Bugün
Gaziantep 3 Alanyaspor 1
Denizlispor 1 Ankaragücü 2
Malatyaspor 1 Erzurumspor 3
Başakşehir 2 Kasımpaşa 2
Dayım antep gelene gidene 3 atıyor .Maşallah kendi sahalarında özellikle çok formdalar. İnşallah o 2004 lerdeki yükselişini tekrar sağlarlar.
10 dakika sonra Rize - Konya maçı başlıyor. Yenersek 7.sıraya yükseleceğiz.
Haydi be Rizem.
10 dakika sonra Rize - Konya maçı başlıyor. Yenersek 7.sıraya yükseleceğiz.
Haydi be Rizem.
Sizi yeneriz.
Evet Antep iyi hatta çok iyi.
Antrenmanda fırça atan oyuncularıyla birebir gozgoze yaşayan hoca farkı.
Adam son 50 saniyede yenen golü öyle bir işlemiş ki örnekler vererek, adeta oyuncuları Yumuş yıkamış.
Sonuc iki üç maçta uzatma veya son dakikalarda gol bulan Antep var.
O konuşma o kadar yerini bulmuş
Whisper abi herşey bu konuşmadan sonra başladı.
Whisper abi herşey bu konuşmadan sonra başladı.
Bu adamı her gördüğümde Fenerbahçe yi başarıdan başarıya koşturan Obradovic gözümün önüne geliyor.
Saha kenarında adeta ? gibi kızaran,her saniyeyi dakikayı oyunun içinde gibi yaşayan adamlar.
Büyükler de çalışacak böyle giderse Antep de kalmaz
Maç 1-1 bitti. Yaptığı Değişikliklerle 1 puana razı geldiğini gösteren Tomasa yazıklar olsun.
Maç 1-1 bitti. Yaptığı Değişikliklerle 1 puana razı geldiğini gösteren Tomasa yazıklar olsun.
Muhammed senin sayende bu Tomas gidecek bu takımdan sanırım
Bu maçı yenmek çok önemliydi be