- Resmi Gönderi
Her takımın kötü maçı olabilir.Hatay attı diye başka bir takımda gollü bir galibiyet alacak diye bir şey yok.
Aldanmayın,o kadar kötü değil.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHer takımın kötü maçı olabilir.Hatay attı diye başka bir takımda gollü bir galibiyet alacak diye bir şey yok.
Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2. kez corona virüse yakalandı.
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor karşısında alınan galibiyetle 2020 yılında en çok puan toplayan ve en yüksek puan ortalamasına ulaşan teknik adam oldu. 29 maçta 60 puanla 2.06 puan ortalamasına ulaşan Yalçın’ı 31 maçta 58 puan toplayan ve 1.87 ortalama yakalayan Fatih Terim takip etti.
Hakemlik mı?zor iş ben asla olmam.
Pis iş hakemlik.
Bana göre değil.
Neden durduk yere rahatım bozulsun?
Küfür yemeye hevesli değilim.
Vsvsvs daha bir sürü yorumları var arada derede konuşulur .
Peki şu an faal hakemler bizden cokmu akıllı? Yadaaa?
Bizim burun buktugumuz iş peki neden babadan oğullarina krallık tacı gibi al ver eder?
Demekki iyi bir iş.. Öyle değil mi?
Başka insan yok zaten bu işi yapacak..Bir arkadaşım bir ömür uğraştı üst klasman hakem olmak için ama ne mümkün.
Birilerinin eli olmadan asla hakem olamazsın.
Yahu babası hakem olan bu kişilerin hepside mi bu iş için Uygun ve süperler de hakem oluyorlar.Bitmedi gitti şu keşmekeş işlerimiz.Her yerde aynı olay.Adamini bul yeterli.Sende çap çip olmasa da olur.Bizde böyle maalesef.
Babadan oğullarina miras sanki.
Gençler bilmez ama ben babalarını biliyorum kim hangi hakem.Tv de soyisim tanıdık gelince baba hakem hemen aklıma geliveriyor.
Mesela az yazalım babadan yada camiadan onaylı hakemler kim?Eski yeni az ek edelim.
Serdar Çakır-Cuneyt Çakır
Talat Tokat-Metin Tokat
Muzaffer sarvan-Oğuz sarvan
Galip bitigen-Abdulkadir bitigen
Sadık deda-Cem deda
Selami Şimşek Bahattin Şimşek
Hasan Ceylan Hakan Ceylan
Fahir Ersoy Kerem Ersoy
Adnan şeker Burak şeker
Oğuz uğurlu Oğuzhan uğurlu
Ezel Meral �lker Meral
Zihni Aksoy Alkın Aksoy
Münir takpak �lker takpak
Şahin taşkınsoy ve iki oğlu Burak taşkınsoy Buğra taşkınsoy
Yılmaz çakman Serdar çakman
Kaç para alırlar peki?
Pek kazançları yok ,sadece baba mesleğini canlı tutalım diye ederler.
300-400 bin civarı cüzzi kazançları var
Whisper Abim ne oldu birden böyle celallendin
Whisper Abim ne oldu birden böyle celallendin
Yav acıdım hallerine,burda adamları yerden yere vuruyoruz da aklıma geldi işte Ömer.
"İş bilenin, kılıç kusananın"demişler.
? SON DAKİKA
? Omar Elabdellaoui, evinde yılbaşı partisi verirken havai fişeğin elinde patlaması nedeniyle yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.
Omar’da görme kaybı yaşanabileceği öğrenildi.
(Sözcü)
Fotoğrafı gördüm. Çok kötüü
Fotoğrafı gördüm. Çok kötüü
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada "Akşam saatlerinde evinde geçirdiği talihsiz kaza sonrası sponsor hastanemiz Liv Hospital'a kaldırılan Omar Elabdellaoui'nin ilk müdahalesi yapılmıştır. Yüzünde yanıklar olan oyuncumuzun gözlerine aldığı hasar ileri tetkikler sonrası anlaşılacaktır. Bilinci yerinde olan ve hayati tehlikesi bulunmayan oyuncumuzla ilgili gelişmeler oldukça bilgi verilecektir" denildi.
Bir zamanlar Fenerbahçeye kiralık olarak gelen İslam Slimani'nin süper lig'te attığı bütün golleri seyredelim
Bir zamanlar Fenerbahçeye kiralık olarak gelen İslam Slimani'nin süper lig'te attığı bütün golleri seyredelim
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Fena goller atmıştı ama
Arkadaslar tamamını bitiremedim ben yarin devam etcem
Arkadaslar tamamını bitiremedim ben yarin devam etcem
Adama sormuşlar
-icki içiyormusun?
Adam yavaş ve uzata uzata
-Aksammmdaaaannn akşama demiş.
Ya namaz kılıyormusun?
Adam hızlı ve seri bir şekilde makinalı tüfek gibi saydirmis
-Bayramdan bayrama,bayramdan bayrama
Slimani de bir sene de iki gol atmışligi var gayet iyi
Falcao sakatlandı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Türk futbol tarihinin en farklı galibiyeti bu maça yaşanabilir Allah yardımcısı olsun Antalyanın
Skor önemli değil ki gs 3 puanı alıyım yeter der. Oyuncularda fazla atmak için zorlamaz zaten.
Her takımın kötü maçı olabilir.Hatay attı diye başka bir takımda gollü bir galibiyet alacak diye bir şey yok.
Süper Lig
Galatasaray 0 Antalyaspor 0
Erzurumspor 1Gaziantep 1
Sivasspor 2 Denizlispor 2
Alanyaspor 3 Başakşehir 0
Ankaragücü 3 Malatyaspor 1
Hatayspor 2 Konyaspor 1