- Resmi Gönderi
dakika 73 ve barça ayvayı fena yedi.
Cok üzüldüm şahsen :pon: :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturdakika 73 ve barça ayvayı fena yedi.
Cok üzüldüm şahsen :pon: :D
Bizim olmagimiz bir yerde.
Fark etmez yenilen yenilsin :lol:
Monaco (3)
3-1
(2) Borussia Dortmund
(2-0)
MS
Barcelona (0)
0-0
(3) Juventus
(0-0
Çekirgenin bacaklarına deptiler bu defa sıçrayamadı @Sistemci5534 abim
UEFA’dan Lyon ve Beşiktaş’a ceza
UEFA, Olympique Lyon ile Beşiktaş arasında UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında yaşanan taraftar olaylara dikkati çekerek, iki kulübe de benzer olayların 2 yıl içinde tekrar yaşanması durumunda 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası verileceğini açıkladı.
Bu ceza neden bugün ve neden maç oynanmadan bu maçla alakası olmayan karar açıklanır?Neden BJK da lyon ile aynı cezayı alır?
Amaç stres ortamı yaratmak ve BJK ceza almasına çanak tutmak,olaylara gebe bırakmak,
TRTSPOR maçı tekrar yayınlıyor
Çekirgenin bacaklarına deptiler bu defa sıçrayamadı @Sistemci5534 abim
Yarın beşiktaş taraftarının çarşının yerinde olsa sahada goller ile karşlık verir bu fransızları sahaya gömerim. Ondan sonra da bir tane pankartla sahaya çiçek açar pankarta da biz de böyle delikanlıyız diye yazı asarım
buna en güzel cevap böyle verilir yoksa beşiktaş taraftarı yarın oradaki maçın hırsı ile bir hareket yaparsa ki en doğal olanı da onu bekliyor uefa. bu sefer işler zor.
Yarın beşiktaş taraftarının çarşının yerinde olsa sahada goller ile karşlık verir bu fransızları sahaya gömerim. Ondan sonra da bir tane pankartla sahaya çiçek açar pankarta da biz de böyle delikanlıyız diye yazı asarımbuna en güzel cevap böyle verilir yoksa beşiktaş taraftarı yarın oradaki maçın hırsı ile bir hareket yaparsa ki en doğal olanı da onu bekliyor uefa. bu sefer işler zor.
Amaç o zaten..Her pozisyonda hem BJK lı futbolcuyu hemde seyirciyi çileden çıkarmak için her provakasyonu yapacaklar
ve lyon kendi sahasında o berbat oyununa rağmen beşiktaşın basit hatalarından dolayı yenmiştir. ben yarın beşiktaşın 3-1 gibi bir skor ile alabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum ancak tabi bu tip takımların sağı solu belli olmuyor. beşiktaş elinden gelenin en iyisini yaparsa lyonu eler.
İnşaallah diyelim..Ataları gibi kötü koku yaymasınlar yeter,her türlü dişe diş mücadele ederiz..Basit olaylardan ve hatalardan ders aldık diye umalım
İnşaallah diyelim..Ataları gibi kötü koku yaymasınlar yeter,her türlü dişe diş mücadele ederiz..Basit olaylardan ve hatalardan ders aldık diye umalım
Onların başka kuyruk acısı vardı. Onun yansıması dayı bu hafta o acı biraz daha arttı anladın sen onu
Maçı unutmayalım beyler.. Beşiktaş a başarılar..
Meğsiiibokuuu deyip yollayak :lol: :boks:
Evet,Beşiktaş'ı Gönülden destekliyoruz,inşallah ülke adına güzel bi sonuç alır,Lyon'un yaptığı Ali Cengiz oyunlarına rağmen tur atlamak ayrı bi gurur olacak
Kardeşlerim maç başladı ,Allah yar ve yardımcımız olsun