Hayat taliscanın 101 dakika da 3 direk arasına boş sayılcak kalaye vurdugu topun dışarı çıkması kadar acı.
Lacazet in karşı karşıya vurdugu topun direkte patlaması kadarda şanslı olması :banned:
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Hayat taliscanın 101 dakika da 3 direk arasına boş sayılcak kalaye vurdugu topun dışarı çıkması kadar acı.
Lacazet in karşı karşıya vurdugu topun direkte patlaması kadarda şanslı olması :banned:ve bir an sabah ezanına kadar gider sandığımız maçın kaderi belki de o penaltı özürlü kişilerin penaltı kullanması. Bu kadar insanı sabaha kadar penaltı izlemekten kurtardılar :lol:
-
Tamam beşiktası destekledik ama abi lyon hakketti neler kaçırdı.
-
- Resmi Gönderi
Tamam beşiktası destekledik ama abi lyon hakketti neler kaçırdı.
beşiktaşın kaçırdıklarında sen neredeydin hasan :lol:
-
Babel atamadı başka.
-
hasan lyon hiç oynamadı bitik bir lyon vardı her atak beşiktaştan geldi diye bir söylem söylediğimizi yada konuştuğumuzu anlamışsın sen.
Asıl olay beşiktaş bu sene avrupa maçlarında ülkemiz adına çok güzel puanlar kazandı sadece 2 maglubiyet aldı. Bu 2 maglubiyete maglum geçen haftaki hatalı 2-1 lyon maçı ve dinomo kiev maçı.tutugum için demiyorum bunu bursasporda yapsa yenimalatyasporda yapsa gs fb ts de yapsa tebrik etmesini bilmek gerekir.olayı taraftarlık yönüne çekmeyelim. Lige istedigini söylemekte özgürsün. -
Gsfb skor 3-0 beşiktaşın skor bildim 2-1 diye.
-
- Resmi Gönderi
Bugün beşiktaşlısından tut çorumsporlusuna kadar her taraftarın saygı duyması gereken beşiktaş olmasa bile üzerindeki ay yıldızlı bayraktır hasan kardeşim. Her şey senin oynadığın kupon ile sınırlı değil, ne çirkeflikler yaptıklarını gördük orada. Bu türk futbolunun daha da ötesinde malesef. Biraz da avrupanın nazlı bebekleri konumunda olmalarını fazlası ile kullandılar orada. He benim korktuğum burada bir arbede çıkması idi. En azından bu şekilde edep nasıl olur öğrenmişlerdir umarım elin fransızları.
-
Galatasarayın arsenal le o penaltılarda ne yaşadım bi ben bi Allah biliyor. Popescu desem hemen o gün simdiki gibi alkınıza gelir.
-
Gsfb skor 3-0 beşiktaşın skor bildim 2-1 diye.
ben daha iddaa oynamıyorum hasan. Hep tek maçtan yatıyor kupon üzerimde sanki bir kara bulut var en son 2 gün önce oynadım real bayrn macına ilk yarı 0 verdim a.madrid macına iy 2 verdim beşiktaşa da vermiştim mac sonucu 3 tane daha iy oynadigım maç vardı sen tut 1.45 orandan yat. Maç istatiaklerine baktım 16 korner vuruşu topla oynama %68 isabetli şut 7 sonuç 0-0 :cursing:
-
- Resmi Gönderi
Oynamamak en iyisidir bence :thumbup: Zamanın da toto loto at yarışı gagaladım..Allaha şükür ki hastalık olmadan bıraktım..Bir sigara manussuzunu bırakamadım gitti
-
- Resmi Gönderi
Sigara illeti bana da bela bırakmak lazım elektronik sigaraların faydası olur mu acep dayım ?
-
- Resmi Gönderi
Sigara illeti bana da bela bırakmak lazım elektronik sigaraların faydası olur mu acep dayım ?
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar..
Vallah abim bizim burada da popüler..Denemek gerek ben almadım..Hem onu hem sigarayı içen var ,elektronik içip bırakan yok çevremde..3-6 aydır
elektronik içmeye devam edenler var hatta daha uzun süreliler var.Tekrar geri başlayanlar var sigaraya,,hatta cihazlarını yarı fiyatına satanları da gördüm. -
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar..Vallah abim bizim burada da popüler..Denemek gerek ben almadım..Hem onu hem sigarayı içen var ,elektronik içip bırakan yok çevremde..3-6 aydır
elektronik içmeye devam edenler var hatta daha uzun süreliler var.Tekrar geri başlayanlar var sigaraya,,hatta cihazlarını yarı fiyatına satanları da gördüm.Yani Türke akıl yetişmez. Pratik zekada süperiz. :D
-
- Resmi Gönderi
ANT.0 TS. 3 maç ikinci yarı devam ediyor..
-