İlk yarı 0-0 bitti ikinci yarı başladı başarılar her iki takımada tabi fener taraftarı olarak fenere daha başarılar
Fenerbahçe beklediğim kadar etkili oynamıyor kardeşim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİlk yarı 0-0 bitti ikinci yarı başladı başarılar her iki takımada tabi fener taraftarı olarak fenere daha başarılar
Fenerbahçe beklediğim kadar etkili oynamıyor kardeşim
Mac bu saatten sonra değişmez bence..
Fenerbahçenin futbol şansı tutar genelde o yüzden ne kadar bugün gününde olmasada avantajlı görüyorum
Gol be
Istifa etmesi lazım GS yönetiminin, yeter artık
Ggoooooool hadi az kaldı fenerim
Fenerbahçenin futbol şansı tutar genelde o yüzden ne kadar bugün gününde olmasada avantajlı görüyorum
Fenerbahçe almış gene ,yerinde bi tahmin yapmışım
Maç bitti mi yahu internette halen oynanıyor gözüküyor da bakamıyorum hayat ile bağım koptu elektrik mahvetti bizi
Bitti kardeşim maç tebrikler
Fenerim kazandı helal olsun.Hasan rezil oldun hemen kullanıcı adını deiştir bakalım.Gs kazanackmış hemde 3-0 hahaah Fener defansı duvar duvarr :catisma: :catisma:
Fenerbahçe kötü de oynasa kazanmasını bildi bu akşam açıkçası
Tebrikler Fenerbahçe'ye bakkaldan mum alacaktım bakkal sahibi diyor ki ilk 27. Dakika oynanırken bu futbolla 4 atarız fenere dedi. Ben de dedim belli olmaz gs oynar Fener son dakikada bir tane atar alır maçı dediğim çıktı 1-0
Ve son dakika ve Fener Souza'ya borçluyuz
Tebrikler Fenerbahçe'ye bakkaldan mum alacaktım bakkal sahibi diyor ki ilk 27. Dakika oynanırken bu futbolla 4 atarız fenere dedi. Ben de dedim belli olmaz gs oynar Fener son dakikada bir tane atar alır maçı dediğim çıktı 1-0
Ve son dakika ve Fener Souza'ya borçluyuz
Kardeşim,fenerbahçe de futbol şansı özellikle derbi maçlarında daha avantaj getiriyor
Fenerbahçe kötü de oynasa kazanmasını bildi bu akşam açıkçası
ne si kötü abim.Tabikide deplasmanda kapanacaksın bu akşam.Bu akşam defansif anlayışı iyydi
ne si kötü abim.Tabikide deplasmanda kapanacaksın bu akşam.Bu akşam defansif anlayışı iyydi
Sakin ol kardeşim Kötüden kasıt o etkili kanat akımları