Yarın bir Beşiktaş taraftarı olarak güzel bir takım oyunu ile Fenerbahçe'yi yeneceğimizi düşünüyorum
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Size yenilgiyi tattıracağız bu sene sahanızda levent hocam
-
- Resmi Gönderi
tahmini skorum 0-1 fener alır veya en iyi niyetli ihtimalim 1-1 biter. Ama gollü bir maç olacağa benziyor.he fener ipi koparırsa beşiktaş darma duman da edebilir.
-
- Resmi Gönderi
Fener :thumbsup:
-
Size yenilgiyi tattıracağız bu sene sahanızda levent hocam
Dostum iyi olan kazansın ama gönlüm Beşiktaştan yana ,bireysel hatalar yapılmadığı sürece takım olarak bu sene Fenerbahçeden daha iyiyiz ,tabi Fırat Aydınus kısmı da var acayip eyyamcı bi hakem ,yarın kesinlikle bi penaltı çalar veya eksik bırakır bizi
-
- Resmi Gönderi
Valla içimden bir ses beşiktaşın tekerinin patlasa patlasa bu maçta patlayacağına yönelik. eğer fener alırsa başakşehir arayı baya kapatacak liderlik yolunda 1 puan farka kadar düşmüş olacak daha ötesi beraberlikte dahi 2 puan fark var. ama fenere yaramaz beraberlikte şampiyonluk uğrunda.İyi olan kazansın hocam ama bir fenerli olarak benim de doğal olarak fenerden yana gönlüm tabiki de
-
Yalnız şu konuda hemfikirim ,seyir zevki açısından güzel son zamanların en keyifli maçlarından biri olmasına aday ,gollü geçme ihtimali de yüksek,umarım hakem hataları ve bireysel hatalar olmaz da takımların emekleri boşa gitmez ,saha dışındaki veriler bu yönde tabi son söz oyuncularda ,hak edenin emeğinin karşılığını alacağı bi karşılaşma olsun kardeşim Emre @Sistemci5534
-
- Resmi Gönderi
Fener çoğu zaman zor maçlar da şaşırtıcı derecede iyi,Kolay maclarda tam aksine kötü oynar ve dökülür.
Berabere veya FB alır derim ben.. -
Maç boyunca saygısız cümleler yazmayalım.
Birbirimizi kırmayalım.#FBJK
-
Beşiktaş ligde kendi evinde yenilmemiştir.
(Fenerbahçe bunu beğendi.) -
- Resmi Gönderi
Sıkıntı yok yeneriz :D
-
Beşiktaş ligde kendi evinde yenilmemiştir.
(Fenerbahçe bunu beğendi.)Sıkıntı yok yeneriz :D
Bekliyoruz sizi gelin bakalım.
-
- Resmi Gönderi
Geliyoruz Beşiktaş kendi evinde yenilgiyi tatsın biraz
-
Beşiktaş XI: Fabri, Gökhan, Marcelo, Atınç, Adriano, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Talisca, Aboubakar.
Fenerbahçe XI: Volkan, İsmail, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Alper, Lens, Sow, Robin van Persie.
Hasan tercihi yanlış oraya Ozan ı koyabilirdi
-
- Resmi Gönderi
Advogat ta zaten oyuna müdahele etmek te yok
-