- Resmi Gönderi
Golllll.Burası beşiktaş alayına gider. Akıllı ol.
Sakin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGolllll.Burası beşiktaş alayına gider. Akıllı ol.
Sakin
Gol atana helal.. Sonunda yenene tebrikler deriz
Mac sonu tebrik edersiniz insallah hocam.
Kırmızı kart skrtel.
1-1 bitti dediğim gibi oldu.
9 kişiyle
Hakemi
Tff'yi
Sahadaki 11 bjkliyi
40.000 taraftarı susturan takıma Büyük harflerle FENERBAHÇE denir
bu arada taliscanın yaptığı ahlaksız harekete eyyamcı dedikleri fırat aydunus hiç bişe yapmadı
Arkadaşlar iki takıma da başarılar tahrik edici sözlerden iki taraf olarak da kaçınalım. sonra mesajlarım neden silindi demeyin lütfen güzel mücadele oldu. Fener 9 kişi kalmasına rağmen maçı vermedi. Beşiktaşın işleri zora girdiği doğru ama çok da süre kalmadı bu saatten sonra ne olur göreceğiz.
Başakşehir biraz kafayı kullanırsa şampiyon olabilir. Ama bir yerde skoy verecek bana kalırsa.
Bu arada GFB ye helal olsun.Maçta Beşiktaş taraftarından çok onların sesini duyduk
Kardeşlerim Beşiktaş taraftarı olarak öncelikle son saniyede gelen gol tabiki üzücü ama şöyle de bi durum var ,beklediğim kadar kaliteli bi maç olmadı ,daha pozisyon zenginliği bekliyorumdum iki takım adına ,özellikle Beşiktaş hücüm gücü Yüksek bi potansiyeli olmasına rağmen gerektiği kadar vites yükseltemedi ,sonuç olarak iki takımı da tebrik etmek istiyorum ama hep bunu söylüyorum bizim takımda sürekli her maç bireysel hatalar yüzünden canı acıyor takımın ,gerek Avrupa gerekse kendi ligimizde ,biraz uzun oldu hoş görün lütfen dostlar saygılarımla
Son dakikalar haricinde ben hic sesini duymadım.Siz yanlış bir mac izlediniz galiba
Allah bizi beraberliğe sevindirmesin diyen volkanın bu lafını ettikten çok fazla geçmeden buna karşı gerçekleştirdiği bilmem kaçıncı örneğe şaşırdık mı?Hayır.O yüzden büyük lokma yiyeceksin büyük laf söylemeyeceksin volkancığım sonra lafını yer yer durursun.
@Efsane Tugay abim Volkan'a bayılırım ben..Fenerin canına çok okudu vesselam.
Bu sene kurtuluyoruz inşaallah :thumbup:
Allah bizi beraberliğe sevindirmesin diyen volkanın bu lafını ettikten çok fazla geçmeden buna karşı gerçekleştirdiği bilmem kaçıncı örneğe şaşırdık mı?Hayır.O yüzden büyük lokma yiyeceksin büyük laf söylemeyeceksin volkancığım sonra lafını yer yer durursun.
beraberliğe değil; 11e 11 e gelseydiniz yenerdiniz diyordunuz.12 e 9 yenemediniz ona eğleiyoruz
Simdi Seyrettim özet TRT de..İki pozisyon, emenike iyi pozisyonda..
13 pozisyon golde dahil BJK hiçbir şey yokmuş bizde..
Fenerin de bu durumda gol yememesi hem takım başarısı hemde BJK forvetin in beceriksizliği