- Resmi Gönderi
Sumudica diyiki Rize ligte kalacaktır, kendime güveniyorum. Hocam biz senden Avrupa bekliyoz üst sıralar bekliyoz. Bu nası açıklama yav
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSumudica diyiki Rize ligte kalacaktır, kendime güveniyorum. Hocam biz senden Avrupa bekliyoz üst sıralar bekliyoz. Bu nası açıklama yav
Sumudica diyiki Rize ligte kalacaktır, kendime güveniyorum. Hocam biz senden Avrupa bekliyoz üst sıralar bekliyoz. Bu nası açıklama yav
Get üle desek yeridir Muhammed
Tam açıklaması
Çaykur Rizespor ile anlaştım. Zor bir görevim var biliyorum. Covid-19 olan oyuncularımız var çünkü. Ancak ben zoru severim. Rizespor ligte kalacaktır. Bunu başaracağım. Kendime güveniyorum.
Hocam ligte kalmak mı başarı yapmayın yav
Tam açıklaması
Çaykur Rizespor ile anlaştım. Zor bir görevim var biliyorum. Covid-19 olan oyuncularımız var çünkü. Ancak ben zoru severim. Rizespor ligte kalacaktır. Bunu başaracağım. Kendime güveniyorum.
Hocam ligte kalmak mı başarı yapmayın yav
Lucescu'dan iyidir =D=D
Umarım Fenerbahçe' de güzel günler görürsün
Yine yazayım madem Mesut Özil konusuna geldik.
Bu Lig'te Mesut bastonla oynasa iş yapar.
Hatta kalbur üstü bir başka Lig'te bile oynar.
Gelme sebebi biraz ülke vatandaşı olaması,biraz Fenerbahçe li olması ve en önemlisi de milli takım olarak Almanya'yı tercih etmesi.
Biraz vefa borcunu ödeyecek bence.
Arkasından kötü diyen olmadı açıklamalar hep İyi.
Lakin arsenal'in hocası dambıl da övgüyle bahsetti.
Adama "10 aydır bu yetenek neden sahada değil?neden forma vermediniz?"diye sormak isterdim.
Bu aynı Barcelonaya transfer olan Rüştü olayına benziyor.
Terbiyesiz hatta seviyesiz Rijkaart'ın işi adeta kin besleme seviyesine getirerek, Rüştüyü pasifize etmek için her yolu denemesine benziyor. O yuvalak Barça da olmasa yada öyle davranılmasa Rüştü Dünya'da 1 numaralı kaleci konumuna ulaştırdı.
Rüştüyü de sevmem bir Fenerbahçeli olarak o başka mesele.
Yiğidi öldür hakkını yeme derler.
Birde bu adam Türkiye de görev aldı ona yanarım.
Ters konumda olsa olay.
Tafferel Terim tarafından aynı muameleye maruz kalsa hiç bir Brezilya kulübü Terime görev vermezlerdi.
Bu örnek sadece , Hollanda İngiltere de aynı muameleyi yapardı.
Kendimizi biraz hor görmede var maalesef bizlerde.
Ama şöyle birşeyde var medya çok abartıyor bu ülkeye guti pepe Mario gomez adriano Drogba snejder VS kariyerli oyuncular geldi o zaman medya niye bu kadar abartmadı bunuda düşünmek lazım
Galatasaray, Aslan gibi Sponsor gönderisi paylaşarak, resmi kanallardan IBAN numaraları paylaştı.
Ulan üzüldüğüm şeyde onlar orada milyonlar kazanırken asgari ücretle geçinip para atan vardır.
Çok geçmiş olsun abdulkadir ömür.
Bende diyorum nasıl böyle iyiyiz
Sumudica bu maçı alarak,
"Deli dolu bir adamım ama iyi hocayim"diye not düştü.
Bıraktığı Kayseri ne hallere düştü.İnsallah Antep de öyle olmaz.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çok geçmiş olsun abdulkadir ömür.
Hocam aynı neymar ın sakatılığı gibi
Bugün Skoda'nın Gaziantep'e attığı müthiş gol.