- Resmi Gönderi
2016-2017 süper lig şampiyonu Beşiktaş 4-0 ile G.Antep maçını geçti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2016-2017 süper lig şampiyonu Beşiktaş 4-0 ile G.Antep maçını geçti
Şampiyon beşiktaş.
Ben te aylar önce Beşiktaş şampiyon oldu demiştim burada Beşiktaş'ı tebrik etmek kadar başakşehiri de tebrik etmek istiyorum
Fener Galatasaray Trabzon hatta Bursa gibi şampiyonluk Sevinç'i yaşamış takımları da şapkalarını önüne koymalarını rica ediyorum özellikle yönetimsel hatalar ve ısrarla devam eden dursun Özbek Aziz yıldırım ezberinden kurtulması gerekir büyüklerin .. yoksa Beşiktaş daha çok şampiyon olur
@Sistemci5534 :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Ziraat Türkiye Kupası ATİKER KONYASPOR'un
Finalde penaltılarla M.BAŞAKŞEHİR'i 4-1 yenen KONYASPOR ŞAMPİYON OLDU
Aziz Yıldırım :"4 futbolcuyla anlaştık,ama açıklayamam."
Aziz Yıldırım :"4 futbolcuyla anlaştık,ama açıklayamam."
Allah onu davul ede abim :lol: :rolleyes:
Akşama şampiyonlar ligi maçı var 21.45 Real Madrid, Juventus hatırlatalım
Bugün real madridliyiz... italyanları pek sevmem. :thumbsup: aslında jeventusu severim italyanlar arasından ama real madridin almasını neden istiyorum. Lider daha da lider kalsın. italyanların övüneceği bir kupa daha olmasın
onların ülke puanları düşsün ki bize yollar açısılsın :pon:
Juventus ilk 10 dakika da ,Real Madrid'e oranla daha etkili oldu
İyi maç olacak sanki
0-0 dakika 10
A Milli Takımımızın 5 Haziran'da Üsküp'te Makedonya ile oynayacağı özel karşılaşma ile 11 Haziran'da Arnavutluk'un İşkodra kentinde Kosova ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası eleme müsabakası var.Fatih Terim için eziyet başladı.Kusura bakmasın yatmaktan yorulmuştur diye maç koymuşlar :cursing: 
Real 1-0 önde
Juventusun attığı jeneriklik türünden
Juventusun attığı jeneriklik türünden
maç 1-1 oldu İtalyanlar zorlayacak.
ilk yarı 1-1 bitti. Goller Ronaldo, Manzukiç