- Resmi Gönderi
Konyaspor Aykut için tören düzenleyecekmiş(aman kurtulduk oh oh ne güzel törenidir o)
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKonyaspor Aykut için tören düzenleyecekmiş(aman kurtulduk oh oh ne güzel törenidir o)
Aksine başarıllı olacağını düşünüyorum Aykut Kocaman'ın.Yıldızlarla anlaşamama gibi bir sorunu var bekleyip göreceğiz.Bu arada Van persie Fbde kalmak istiyormuş.Haklı yönleri de var adama top gelmiyordu
Aykut geldi,aman ne güzel..Buraya yazıyorum,çekingen,korkak,kararsız oyun Fenere tekrar gelmiş oldu..Derby galibiyetlerini unutun ve Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı tekrar seri skorlarını göreceğiz.
Aykut bize yaramaz vesselam :thumbup:
Dikine hucum futbolu hayal,defansif "gel at git"versiyonu tekrar yaşamaya mahkumuz
Uefa avrupa ligine fenerbahçeyi yarıfinale çıkaran da ilk teknik adam olma özelliği var. Şampiyonlar Ligi değil ama halen avrupadaki en büyük başarımız klasman farkı da olsa uefa 3. lüğü. ve aykut hocaya ait.
Bunun temel sebebi savunma ağırlıklı futboldur. Savunma futbolu eleminasyonlu maçlarda iyi iş yapar ancak lig maçlarında ve puan hesabı maçlar da elinizdeki güzel kadroyu ileri çıkaracak coşturacak birisi gelse daha iyi olurdu ama adokattan iyi olacağı bence kesin diyorum. Tabi fenerin şu hali ile değil. bir kaç güzel transfer yapması lazım oyun kurucu ve gol yollarındaki sıkınıtyı halletmesi lazım
Başarılı olmak? Şampiyon olabilir, Avrupada yarı final oynayabilir,ama yeneceği takımların kimler olacağını göreceğiz.Değişmediyse huyu,taktiği ben istemem şahsen takımın başında olmasını.Yıldız düşmanı dedin evet doğru dedin o konuda bir kompleksi var @Mkaymaz21abim
@Mkaymaz21 van pırse ye ben şuradan hak veriyorum İnan ki fenere gelen forvet hattındaki futbolcuların genel yakınışı bu hep..
Misal daniel guiza denen adam da gol makinası dediler. Çamaşır makinası oldu fenerde. belki o da haklıydı ama onun ki tam kafayı yedirtir cinstendi. Boş kaleye gol atamamanın bahanesi hiç bir zaman olamaz...
Şimdiler de guizanın dolmuş şoförlüğü yaptığını biliyor musunuz ??
Başarılı olmak? Şampiyon olabilir, Avrupada yarı final oynayabilir,ama yeneceği takımların kimler olacağını göreceğiz.Değişmediyse huyu,taktiği ben istemem şahsen takımın başında olmasını.Yıldız düşmanı dedin evet doğru dedin o konuda bir kompleksi var @Mkaymaz21abim
Bir özelliği de karakteristik sanırsam. Hiç gülmemesi. gol sevincini içine ata ata bir hal olmuştu. adam golden sonra havalara uçtuğunu hiç hatırlamam.
Gülmüyor çünkü yenilirsek mahçup olurum korkusu gol yeme korkusu hep var ve içten pazarlık yapan bir cin
Cepte guiza kaynamış görmemişim gece :rolleyes: N e adamdı ya..İtalya gol kralı olarak geldi,takım malzemecisi gibi gitti
La Liga 2 ekiplerden Cardiff'in formasını giymektedir
TERİM "maçtan sonra hazırlanın,herkesi aydınlatma taraftarıyım"
"uçakta kabul edilemez olay yaşandı,gereğini yaptım"
"olayın gizli aktörlerini zaman ortaya çıkaracak"
You can not write without a member
Kosova - Türkiye maçı 21:45'te TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak..
Bugün için Terim "Maçtan sonra her soruya cevap vereceğim, hiç bir şey gri kalmayacak"demişti..
Bakalım dağ faremi doğuracak
Kadro
Gol atalım,kafa atmayalım :thumbsup: :lol: