Daha 29 yaşında ?
Hocam yaşına bakmadım da yani eski formunu kaybetti pek katkı yapacağını düşünmüyorum yinede
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDaha 29 yaşında ?
Hocam yaşına bakmadım da yani eski formunu kaybetti pek katkı yapacağını düşünmüyorum yinede
O baraj ne öyle 9,15 değil 19,15 sanki
O baraj ne öyle 9,15 değil 19,15 sanki
O şut dışarı çıksa konuşulmaz bu pozisyon Valencia tertemiz vurdu topa :D
Tebrikler takım
O şut dışarı çıksa konuşulmaz bu pozisyon Valencia tertemiz vurdu topa :D
Tm gol güzel ama baraj çok uzak birde gol olmasa maça etki etmezdi belkide fener puan kaybetcekti
Sumudica ilk maçında aşırı itirazdan kırmızı yedi :coksıcak:
ismail1903 yorum yaparken yazdığımız kelimelerde ki harflere dikkat edelim. Yoksa olaylar farklı boyuta varıyor futbol konusunda. ?
ismail1903 yorum yaparken yazdığımız kelimelerde ki harflere dikkat edelim. Yoksa olaylar farklı boyuta varıyor futbol konusunda. ?
Yok abi bende şimdi farkettim telefonu yeni aldığım için farklı kelimeler çıkabiliyor yinede yanlış anlaıldıysa özür dilerim
Sumudica ilk maçında aşırı itirazdan kırmızı yedi :coksıcak:
Aşırı itiraz değil bence haksız bir karar hakem acımasız davrandı
Tebrikler takım
Verilmeyen nizami gol , golun oldugu serbest vuruşta faul yok , kirmizi kart pozisyonu tertemiz ve baraj uzayda.. Lig sonunda ilk 3 e girerse bu takım şükredin 3 puan yaniltici olmasin oyun olarak ligde son siralardadir şuan fenerbahce
Aşırı itiraz değil bence haksız bir karar hakem acımasız davrandı
2. sarı karttan yedi kırmızıyı
Verilmeyen nizami gol , golun oldugu serbest vuruşta faul yok , kirmizi kart pozisyonu tertemiz ve baraj uzayda.. Lig sonunda ilk 3 e girerse bu takım şükredin 3 puan yaniltici olmasin oyun olarak ligde son siralardadir şuan fenerbahce
Aynen abi bakalım derbide nolcak hakem kimi tutacak
Hakem hatalarını konuşsak sayfa dolar taşar sadece Fenerbahçeye değil her takıma yapılıyor (Hakem iyi yönetti bu arada )
Aynen abi bakalım derbide nolcak hakem kimi tutacak
Sana şimdiden soyleyeyim fener hatayi yenemeyecek ve derbi buyuk ihtimal berabere yenerse gs yener
Sana şimdiden soyleyeyim fener hatayi yenemeyecek ve derbi buyuk ihtimal berabere yenerse gs yener
Zaten fener 2 maçtada puan kaybederse bizde yenersek puan farkı en az 6 olcak buda çok işimize gelir