Fenerbahçe
Bir oyuncuya
Talip olursa
Alır!
Valla helal olsun gs nin elinden aldılar adamı ama şampiyonluk lazım fenere eğer olamazda baya bir borca girerler aynısı bizede oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçe
Bir oyuncuya
Talip olursa
Alır!
Valla helal olsun gs nin elinden aldılar adamı ama şampiyonluk lazım fenere eğer olamazda baya bir borca girerler aynısı bizede oldu
O da olur İsmailim. Her şey sırasıyla. Şu an lider. Gayet de istikrarlı gidiyor. Sezon zevkli geçiyor. Ama ne var biliyor musun?
Sabah acaba bu adamı nasıl alırız diye düşünen adamlar, gelmişler oyuncuyu kötülüyorlar. Problem değil. Yakın ya hani. Rizede bir aslan vardı. Fener o aslanı açıkladı sonra. Bir sezon sonra 20 milyon a yakın para kazandırdı takımına.
Benzer işler işte. İrfan Can Kahveciden kendi mevkisinde daha iyi az futbolcu var. Nasıl performans gösterecek? Onu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Başkanda ticari zeka var. E para da var. İşi bitiriyor istediği biçimde.
İrfan 7 milyon euro etmez gs kitledi fenere
Başkanda ticari zeka var. E para da var. İşi bitiriyor istediği biçimde.
Hocam zeka var ama oyun yok kayseri maçı hariç fenerbahçe büyüklüğüyle kazandı fb de ışık yok
Ligin sefiri gelooooop
Hocam zeka var ama oyun yok kayseri maçı hariç fenerbahçe büyüklüğüyle kazandı fb de ışık yok
Aynı takımı mı izliyoruz biz? Bir takım oynadığı futbol sayesinde kazanır. Büyüklükle falan alakası nedir? Anlamadım. Fenerbahçe de şu an Süper Lige göre gayet iyi futbol oynuyor. Sivas maçında kötüydü. Orada hava - 13 dereceydi. Bizde 0 derece olduğu zaman dışarı çıkamıyoruz. O kadar da anlayış gösterir bir taraftar sanırım
Yani yoksa Beşiktaş veya Galatasaray muhteşem futbol oynamıyor. Ben bütün takımların maçlarını izliyorum az çok.
Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak Fenerbahçenin oynadığı futboldan gayet memnunum. Keza Beşiktaş da gayet iyi futbol oynuyor. Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı ellerindeki futbolculara göre gayet gayet iyiler hatta. Çünkü Trabzonspor ve Beşiktaş'ta kadro derinliği yok. Bir oyuncu mu sakat Necipi koy oynasın. Objektif bakacak olursak Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı şu ana kadar iyi iş yapıyor.
MEHMET73 bakın. Öncelikle kelimelerinizi seçerek kullanın.
MEHMET73 bakın. Öncelikle kelimelerinizi seçerek kullanın.
Hocam kötü birşey demedim dediysem kusura bakma ama hatayspor bu futbol la fb yener dedim
Yaşayıp göreceğiz her şeyi. Oluruna bırakalım 2 3 hafta sonra yapalım yorumlarımızı. Transferler tutacak mı tutmayacak mı.Alınan paralara değecek mi değmeyecek mi. Bir de birbirimizi fanatiklik uğruna kırmamaya özen gösterelim. Malum çok hararetli bu futbol konusu.
Ben Hatayspor'un tüm maçlarını takip ettim. Kesintisiz hepsini izledim. Adamlar gayet iyi futbol oynuyor. Özellikle forvet hattı. Boupenza ve Akintola çok iyiler. Ancak Fenerbahçenin stoper mevki de boş değil Szalai ve Serdar Aziz şu anda ligin en iyi stoper hattıdır. Keza Altay her maç en az 1 net gol pozisyonu çıkarır. Mesut Özili de sahaya sürer sanırım Hatay maçında. Ancak Hatay ne kadar dirençli bir takım Fenerbahçe maçında göreceğiz. Benim de Galatasaray maçı kadar heyecanla beklediğim bir maç. Memleketimin takımı ile tuttuğum takımın müsabakası
Burada sadece Futbol konuşuyoruz. Kimse kimseyi kırmıyor. Öyle bir amaç da yoktur sanırım. Olursa eğer konu anında kalıcı şekilde kapatılır