- Resmi Gönderi
Valla dayım bir savaş durumu almış başını gidiyor Büyük balık küçük balığı yutar ama bu savaşta
Buraya yazılacak çok şey var abim,arkadaşlar..Gayri safi milli hasıla ve asgari ücret göz önüne alındığın da"vayyyyyy" diye gözlerimizin faltaşı gibi açılmasına sebep, primlerin miktarları ..
Hep böyle oluyor son yıllar da.Artık Milli forma değil Milli banka gözüyle bakılıyor bu göreve.Son skandal olayda yine bu sebepten oldu.Üzerinden uzun zaman geçti ama oyuncuların aldığı primler medyaya bizlere duyurulunca beyler çok ama çok rahatsız oldular.Alırken koyun pazarlığı yapın,3 ü 5 yaptırın utanmadan sonra duyulunca da devekuşu gibi kafanızı toprağa sokun.Gerçi bunlar onu da yapmıyorlar ya neyse.
Adamlar Avrupa Şampiyonu oluyorlar 300 bin euro prim alıyorlar sen yoldan geçen 50 kişiden 40 kişinin katılacağı organizasyona katıldım 40 arasına girdim diye 500-650 bin euro prim al.Federasyonun Fransa 2016 ya katılma primi 150 bin euro diye açıklamasına ilave,sadece Fed.Bşk.nın ağzından 500 bin euro daha ekliyorum sözünü al referans olarak,utanmadan 150 den sonra 500 er daha,150 dahil 350 mi gibi pis hesaplara gir,arsızca bu primleri hemde dediğin gibi al(bu prim skandalın da prim miktarlarını da ayarlayan hoca) sonra da duyulunca Milli,şeref,görev,onur gibi lafların arkasına saklanmaya çalış.. Yok öyle,GÖRDÜK SİZLERİ SOBEEEE
Alman ya sanırım o şampiyona da şampiyonluğa 300 bin euro prim vaat etmişti.Şampiyonaya katılmak nire?şampiyon olmak nire? vay insafsızlar vay.O zamanlar da başka yerlere karalamıştım ama bilmem neler yumurtladım,buraya da yazmazsam çatlarım.
Sezsiz kalmak bizde adettendir maalesef.Olaylara sessiz kalmayın arkadaşlar hele hele böyle kamu vicdanını zedeleyen olaylara yan bakın,örseleyin,hatta bu olayı tutun kolundan yerler de sürükleyin.
Milli görev söz konusuysa para konuşmam diyen hocamızın da primi Euro 2016’A KATILMA , 500 bin euro ..Haaa bu sadece katılma primi bide şampiyon falan olsak Allah Allah yandı gülüm keten helva.Tüm ülke artık sadece hoca ve topçuların primini ödeyeceğiz diye çalışırız .
Çok uzun yıllardan beri bir spor kanalını dinlerim..Bu sabah bir bayan müzik öğretmeni yayına bağlandı ve birşeyler söyledi gündemle ilgili ve ekledi buraya dikkat edelim.Aynen şöyle söyledi öğretmen hanım
"1.sınıf öğrencim bana futbolcu olacağını ve bütün kızları alacağını söyledi"
Buyrun buradan yakın,eee rol modelleri gözünün önnde çocuğun" nerede çalgı oarad galgı" derler bizde.Yaşamları o kadar aşırı ve uç ki bir çocuk bile farklılıklarını,FARK etmiş.
Yazık oluyor,hemde çok yazık