Fenerin parası var aldı biz okadar para veremeyiz Turkiyede oynayip büyük takimlara gelen oyuncular pek başarı olamıyor Alper potuk, Mehmet Topuz Tarık camdal Emre akbaba gibi birsürü örneği var Ben gsli olarak okadar parayi vermeyip almamasina sevindim açıkçası cagne örneği en yakın ornek
Futbol Konusu
-
-
Fenerin parası var aldı biz okadar para veremeyiz Turkiyede oynayip büyük takimlara gelen oyuncular pek başarı olamıyor Alper potuk, Mehmet Topuz Tarık camdal Emre akbaba gibi birsürü örneği var Ben gsli olarak okadar parayi vermeyip almamasina sevindim açıkçası cagne örneği en yakın ornek
Bence devlet tüm takımlara el atmalı. Transfer olayını takımın borcu ile finans edilerek transfer onayı verilmeli. Bu olay aslında seneler öncesinden olmuş olsa idi şuan bir real barça juventus bayren gibi iddalı takımlarımız olurdu.
Bugun bakıyoruz anadolu kulüpleri borç batagında. Büyük külüpler gs bjk fb hepsinin milyarlarca borcu var. Bu borçlar nasıl oluyor hep geriye dönük al babam ver babam. Bi ara hatırlıyorum bjk komple takımı gönderdi yerine komple yeni takım kurmuştu. Demirören zamanın da bilen bilir. Yine şuan fenere bakıyorsun aynı durumlar. Gs bakıyorsun daha berbat jaknesi ayrı para, Falcao su ayrı para.
Finansal fair play olayı getirdiler ama yine parası olan alıyor. Borçlar üstüne koyuyor aynı tas aynı hamam devam.
-
Bence devlet tüm takımlara el atmalı. Transfer olayını takımın borcu ile finans edilerek transfer onayı verilmeli. Bu olay aslında seneler öncesinden olmuş olsa idi şuan bir real barça juventus bayren gibi iddalı takımlarımız olurdu.
Bugun bakıyoruz anadolu kulüpleri borç batagında. Büyük külüpler gs bjk fb hepsinin milyarlarca borcu var. Bu borçlar nasıl oluyor hep geriye dönük al babam ver babam. Bi ara hatırlıyorum bjk komple takımı gönderdi yerine komple yeni takım kurmuştu. Demirören zamanın da bilen bilir. Yine şuan fenere bakıyorsun aynı durumlar. Gs bakıyorsun daha berbat jaknesi ayrı para, Falcao su ayrı para.
Finansal fair play olayı getirdiler ama yine parası olan alıyor. Borçlar üstüne koyuyor aynı tas aynı hamam devam.
Aynen öyle hocam kararlar anlık veriliyor.A takım almasin B takıma gitmesin diye oyunculara değerinden fazla para veriyorlar
-
İrfan 7 milyon euro etmez gs kitledi fenere
şampiyonlar liginde hat trick yapan oyuncu mu 7milyon euro etmez
-
Transfer sürecinin sonuna kadar müacalede eden galatasaray İrfancanı kitledi demekki Fenere.. Kendimizi kandırmayalım
-
- Resmi Gönderi
birazda gülelim
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Bu adam çok iyi ya
-
Şu topu rakibe verip press yaptığımız bilmem kaçıncı maç
-
Osayi Samuel'in güzel asisti Thiam'ın golü 1-0 öndeyiz
-
Szalai mükemmel kontra atak kesti kesmeseydi yemiştik golü Boupendza atıyordu
-
Altay
-
- Resmi Gönderi
Gustavo sekiyor. Hafta sunu Galatasaray maçı var ?
-
İstisnasız her maç 1 adamımız sakatlanıyor.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sizce doğrumu
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Sizce doğrumu
Hayır.... Konya, Malatya vs vs yendiler Feneri. Bunlar Anadolu takımı değil mi
-