• Ben oynanan oyundan çok 3 puana bakarım sezon sonunda oynanan oyun değil şampiyonluk ve 3 puan konuşulur

Çok iyi oynarsak ve 3 puan kaybedersek benim icin pek önemi yok o iyi oynanan oyunun

haklısın ama beşiktaş galatasaray ve trabzonspor maçlarında böyle oynarsa onlar affetmez

• Resmi Gönderi

Mesut 3 kez topla buluşmuş 2 defa kaptırmış D: ama tek kaptırmadığı gol oldu

Gereksiz bir detay yakalamışsın. Takım kötüyken Mesuta atılan ilk pas golle sonuçlandı. Mesut tek başına takımı oynatamaz. Mümkün değil böyle bir şey.

Şöyle bir detay yakalasaydın daha güzel olurmuş. Mert Hakan Yandaş performansı her maç daha da kötüye gidiyor. Bence yeterince şans buldu bu takımda. Şansını değerlendiremedi. Daha da şans bulmasına gerek yok.

• Fenerbahçe'nin oynadığı oyuna eleştiriler ve linçler görüyorum ve Fenerbahçe'nin liderliğini sürdürdüğü, Gs'nin de Bjk'nin maç fazlası ile üstüne çıktığı akşamda Bjk'li taraftarlar tarafından twitterdaki açılan gereksiz tagı görüyorum. Öncelikle oyundaki kötülüğe gelirsek şu açık ki takımın 10 numarası pelkas eksikliği hissedildi ayrıca bu takım Hatay maçı öncesi sık sık maça çıkıp 9 maçta 8 galibiyet aldı (ziraat dahil). İlk devte fena oynamamıştık ama Gustavo'nun da eksikliği üstüne eklendi. Bunlar yarı etken asıl etken Hatayspor. Kendileri Alanyaspor, Rizespor, Sumudicali Gaziantepspor gibi hızlı çıkabilen pas yapabilen anadolu takımı yani büyük takımlardan kolaylıkla puan alabilir. Ne taktirde ? Eğer topa hakim olmaya çalışırsan. Topa hakim olmak böyle takımlara risk oluşturuyor. Örneğin; Gs 1-1 Kayseri, Alanya 2-1 bjk, Hatay 2-2 bjk (hakem çok konuşuldu ;) ), Gaziantep 3-1 bjk, Konyaspor 4-3 Gs (gs nin gol beklentisi 3.99 luk maç), Konyaspor 4-1 Bjk vb. Burdan şu çıkıyor "iyi top oynama kavramı daha çok bu akla göre zevkli oynamak" oluyor. Fener kötü oynuyor diyenler aslında Fener "zevkli oynamıyor" demeli. Evet zevkli oynamıyor yeri geliyor yorgunluk oluyor ve bu her maç olmuyor. Bu takım Kayseri, Kasımpaşa, Ankaragücü maçlarında çok iyi oyun koydu bana göre. Erol Hocanın Alanya maçı sonraki açıklamasını hatırlatırım bu olaya özet niteliğinde. Tag meselesine gelirsek neden mi gereksiz çünkü UEFA twitterdeki gündeme göre hareket etmez, kontrol edeceği varsa zaten eder. Buradaki mesele Beşiktaşlı taraftarların Avrupa futbolu ilerlemiş, Türk futbolu bu kadar gerilemişken buna tuz atmaları, Fenerbahçe ve Galatasarayın Avrupadaki itibarını düşünmeden ceza yemesi için elinden geleni yapması. Ceza yenilecek bir durum varsa, usule aykırı bir durum varsa UEFA gelsin kontrol etsin sıkıntı yok :) Ama bu kafa yapısıyla bir yere varılmaz itibarı zedeler bu durum.

• Ha bu arada derbiye sayılı günler kala hatırlatmakta fayda var, Fenerbahçe bir iki maç kötü oynadığı zaman bir iki maçta çok iyi oynar İnşallah o maçlardan biri Galatasaray maçı da olur :). Hak eden kazansın şimdiden zevkli bir derbi olması ve Gustavo'nun bir şeyi olmaması dileğiyle.

• Ha bu arada derbiye sayılı günler kala hatırlatmakta fayda var, Fenerbahçe bir iki maç kötü oynadığı zaman bir iki maçta çok iyi oynar İnşallah o maçlardan biri Galatasaray maçı da olur :). Hak eden kazansın şimdiden zevkli bir derbi olması ve Gustavo'nun bir şeyi olmaması dileğiyle.

Hocam ben bir bjk olarak fenerin hep yenmesini istedim özellikle bu sezon. Malum çok açıldı bu açılma sezon sonu 3 lük 4 üncülük olursa bu kez işler Arap saçına döner.

• Resmi Gönderi

Bu arada Fenerbahçe hem kötü oynuyor. Hem de zevkli oynamıyor. Fenerbahçe hafta arası oynuyorsa rakipleri de hafta arası oynuyor. Yorgunluk vs gibi bahaneler bulmamız saçma olur. Pelkasın yokluğu hissedildi büyük bir şekilde. Ama her şeyi 1 oyuncuya bağlamak da yanlış olur. Rakibin kim olursa olsun. Topu rakibe vererek, geri çekilerek bir takım şampiyonluğa oynayamaz. Bir teknik direktörün her türlü şeye karşı bir B planı olmadı gerekir. Sakatlıktır, kart almaktır vs vs. Ben fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu futboldan gram zevk almıyorum. İnşallah Galatasaray maçı ile bu kötü futbol son bulur. Yoksa sıkıntı büyük.

• Bu arada Fenerbahçe hem kötü oynuyor. Hem de zevkli oynamıyor. Fenerbahçe hafta arası oynuyorsa rakipleri de hafta arası oynuyor. Yorgunluk vs gibi bahaneler bulmamız saçma olur. Pelkasın yokluğu hissedildi büyük bir şekilde. Ama her şeyi 1 oyuncuya bağlamak da yanlış olur. Rakibin kim olursa olsun. Topu rakibe vererek, geri çekilerek bir takım şampiyonluğa oynayamaz. Bir teknik direktörün her türlü şeye karşı bir B planı olmadı gerekir. Sakatlıktır, kart almaktır vs vs. Ben fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu futboldan gram zevk almıyorum. İnşallah Galatasaray maçı ile bu kötü futbol son bulur. Yoksa sıkıntı büyük.

Bir takım kötü oynuyorsa zaten zevksiz oynuyordur usta ama zevksiz oynayan bir takım iyi veya mantıklı oynayabiliyor. Bu maç sezonun en zor ve en kötü 2. maçlarından biri olabilirdi Fenerin. Bir de şöyle bak. Rakipler de sık sık maça çıkıyor evet yoruluyorlar ama puan kayıpları yaşıyorlar bizse yine 3 puan almayı başardık. Ben ona vurgu yapmaya çalışıyorum. Önümüzde bu tarz oynayacağımız bir konya ve alanya kaldı zaten bu maçlar dışında kapanmamalı Fenerbahçe özellikle göztepe antalya gibi maçlarda lider gibi oynamalı ve Gs bjk ts maçlarında yenilmemeli orası meçhul. Trabzona kadar galibiyet serisi müthiş olur

• Bu arada Fenerbahçe hem kötü oynuyor. Hem de zevkli oynamıyor. Fenerbahçe hafta arası oynuyorsa rakipleri de hafta arası oynuyor. Yorgunluk vs gibi bahaneler bulmamız saçma olur. Pelkasın yokluğu hissedildi büyük bir şekilde. Ama her şeyi 1 oyuncuya bağlamak da yanlış olur. Rakibin kim olursa olsun. Topu rakibe vererek, geri çekilerek bir takım şampiyonluğa oynayamaz. Bir teknik direktörün her türlü şeye karşı bir B planı olmadı gerekir. Sakatlıktır, kart almaktır vs vs. Ben fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olarak bu futboldan gram zevk almıyorum. İnşallah Galatasaray maçı ile bu kötü futbol son bulur. Yoksa sıkıntı büyük.

B planını geçtim A planı bile yok. Sene başından beri kötü oynuyoruz hoca gitmedikçe de son bulacağını düşünmüyorum.

• Fenerbahçeli arkadaşlar şahsi görüşüm Fenerbahçe de büyük bir oyun var. Başkanlık oyunu çogu Avrupa kulüpleri olsun Türk klupleri olsun bu pandemi zamanında en çok parasal darbeyi yemiş durumdalar. Taraftar yok gelir yok stad reklamları gelirleri yok. Bu zamanda böylesine delice transfer yapmak akıl işi değil. 3-5-8 futbolcu alırsın ammena ama 1 takımı komple yeniden inşa etmek üstüne mevkileri halan futbol olan bölgelere takviye yapmak. Baya büyük bir iş.

Olabilecek kötü senaryolardan bahsedelim. Mesela 1 kaç sezon fenerin kötü gitmesinden sonra kim fenerin başına gelmek ister.? Kim bu yükü kaldırabilir.? Şuan herşey hoş ödemeler yaklaşınca takımda sancılar başlar.buda sahaya yansır. Futbol iyice kötüleşir.

Fenerbahçenin borcu ortada bjk aynı gs desen ada sat orayı sat burayı kirala diyerek ayakta duruyor.

Futbol takımlarına en iyi para şampiyonlar ligi ve Avrupa liğinden geliyor. Bu durumu da en son bjk güzel kullandı. Fenerbahçe kaç sene oldu CL yüzü görmedi. Yani uzun lafın kısası gelir yok elde kalan yayıncı kuruluş geliri ve süper liğ şampiyonluğu. Bunların geliri de ortada zaten.

Fenerbahçe inşallah şampiyon olur. Yoksa aksi takdirde bir Türk takımı sefaları oynarken bir anda cefa cekmeye başlar. Umarım yeni sezon şampiyonlar liginin tozunu atırır.