- Resmi Gönderi
Bir de Osayi Bright Samuel iş yapacak bir futbolcu. Güzel bir transfer olarak değerlendirebiliriz. Keza Szalai de sanki yıllardır bu takımda ter döküyor gibi. Tekniği de çok klas. Geçenlerde dediğim gibi. Bir mucize olmazsa bu adam hep ilk 11 kalır. Mesut Özil için yorum yapmama gerek yok zaten. İrfan Can Kahveciden beklentim büyük. Başakşehir de en beğendiğim futbolcuydu Viscadan sonra. Fenerbahçe'de de iş yapacağını düşünüyorum. Şu an Fenerbahçe'nin kadro derinliği ve kalitesi bakımından lig sıralamasında bulunduğu konum bir sürpriz değil. Şampiyon olması gereken bir sezon. Ben şu an Fenerbahçeli olduğum için söylemiyorım. Ama en büyük şampiyonluk adayı şu an açık ara farkla Fenerbahçedir. Beşiktaş'ın durumu da fena değil. Kötü başlamışlardı. Sergen çok iyi toparladı. Elindeki kadroya göre şu an Abdullah Avcı ile ligin en başarılı 2 teknik direktöründen biri diye nitelendirebilirim. Elbette Galatasaray her sezon olduğu gibi yine şampiyonluk için mücadele verecektir. Ama ben bu sene Galatasaraydan ilk iki beklemiyorum. Benim şahsi fikrimdir. Trabzonspor her türlü sürprize açık bir takım. Ancak bana göre Beşiktaş ve Fenerbahçe şu an en güçlü iki şampiyon adayıdır.