- Resmi Gönderi
Derbi öncesi hatırlatalım en ufak sataşma halinde konu komple kapatılacaktır saygı ve sevgi çerçevesinde güzelce konuşalım tartışalım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDerbi öncesi hatırlatalım en ufak sataşma halinde konu komple kapatılacaktır saygı ve sevgi çerçevesinde güzelce konuşalım tartışalım
Galatasaray ilk 11 belli oldu
buda fenerin ilk onbiri
Bu akşamki derbi maçında 2 takımada başarılar diliyorum. Bize düşen burada kaliteli ve seviyeli yorumlar yapmaktır. Birbirimize hakaret etmeden, kırmadan, incitmeden yorumlarımızı yapalım. Unutmayın burada hepimiz aynı ailenin birer üyesiyiz. Birbirimizi tebrik etmeyi bilelim. Şimdiden anlayışınız için teşekkür ederim ??
Fenerbahce 0-1galatasaray ms
Galatasarayı tebrik ederiz. Fenerbahçemizede geçmiş olsun?
Maalesef bir Fenerli olarak üzüldük futbolda hep böyle şeyler var ama bu kadro ve kendi sahanda yenemiyorsan derbide yenilmeyeceksin . Erol bulut feneri çalıştıracak kalitede bir teknik adam değil. Galatasaray I tebrik ederim.
Maalesef bir Fenerli olarak üzüldük futbolda hep böyle şeyler var ama bu kadro ve kendi sahanda yenemiyorsan derbide yenilmeyeceksin . Erol bulut feneri çalıştıracak kalitede bir teknik adam değil. Galatasaray I tebrik ederim.
Bende seni tebrik ediyorum hocam
Size bir sorum var? Var sistemi Neden VAR?
Ben bjkliyim beraberlik istesemde yinede fenerin gol szalai ve ozan ofsayt koldan dolayı birde penaltı pozisyonu donk illa sırtına değebilir yani markaja geliyor adam (bana göre) ama hafif bir çekme bile olsa penaltı olurdu
Size bir sorum var? Var sistemi Neden VAR?
???
arslan cimbomum...
Trabzonspor geliyor inşallah pazarteside kazanırsak fark 6'ya düşüyor.
Forumda can sıkıntısına gerek yok sırada Hangi üyemiz hangi takımlı onu görelim.