Olimpiyattaki maç başladı
Futbol Konusu
-
-
Olimpiyattaki maç başladı
İnşallah kar görürüz maçı izlerken statta
-
Maç Sonucu:
Fatih Karagümrük 1-2 Fenerbahçe
-
fener bir sekilde sonuc almaya devam ediyor ama futbolunda gelisme olmazsa ne kadar devam eder boyle bilemiyorum.
Normalde guzel futbol takintili biriyim ama bu sene sonuca odakliyim, umarim boyle devam eder
-
Allahım şu sahanın hâline bak , kardan bahsetmiyorum.
-
Saha gerçekten berbat sakatlanmalar olmaz inşaallah
-
Mbaye Diagne,West Bromwich formasıyla Manchester United'a gol attı. Şu anda 1-0 öndeler.
-
- Resmi Gönderi
AHMET78 yorum yaparken kelimelerimizi seçerek kullanalım. Herhangi bir takım için bu tür yakıştırmalar olumsuz diyaloglara yol açar.
-
AHMET78 yorum yaparken kelimelerimizi seçerek kullanalım. Herhangi bir takım için bu tür yakıştırmalar olumsuz diyaloglara yol açar.
lig varmı kardeşim herkes görüyor ne konuşuyum ne takımı ? takımmı varmış malum takımdan başka ?
-
- Resmi Gönderi
lig varmı kardeşim herkes görüyor ne konuşuyum ne takımı ? takımmı varmış malum takımdan başka ?
Son kez ikaz ediyorum sizi bu şekilde yorumlarınıza devam etmeyiniz?
-
Tosun paşa geri döndü
-
Maçta full kaleye baktım kardan bişey anlaşılmıyor
-
yalnız ghezzal ne vurdu öyle bee
-
İçel İdman Yurdu'nun tepkisi
Takımımız statta hazır. Saat 12.00 itibariyle takımımızın ısınmaya çıkması gerekiyor ama stad uygun değil. Takımımız soyunma odasında soğukta beklerken, Erokspor ekibi sıcak tesislerinde maç saatini bekliyor. Bakalım TFF nasıl bir karar uygulayacak?The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şampiyonlar ligine damga vuruyorlar
-