Fenerbahçe'de scout ekibi yok mu acaba
Hep başka takımların sözleşmesi biten oyuncularını alıyorlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçe'de scout ekibi yok mu acaba
Hep başka takımların sözleşmesi biten oyuncularını alıyorlar
Tff 2. Lig Play off - YARI FİNAL
16:00
Kırşehir BLD. - Sakaryaspor
20:00
Kocaeli - Hekimoğlu Trabzon
Maçlar 0-0 sonuçlandı.
2. Maçlara kaldı.
Süper Lig'de 2017-2018 sezonunda Kardemir Karabükspor forması ile mücadele eden 21 yaşındaki Sanuç, önümüzdeki sezon Adana Demirspor forması ile Süper Lig'de yeniden boy gösterecek. Adana Demirspor ile TFF 1. Lig'de şampiyonluk yaşayan Tayyip Talha Sanuç, ligin bitiminin ardından tatilde memleketi Karabük'te çalışmalarına devam ediyor. 21 yaşındaki futbolcu, İhlas Haber Ajansı’na sezonu değerlendirdi. Büyük bir camiada şampiyonluk yaşamanın gurur verici olduğunu belirten Tayyip Talha Sanuç, “26 yıllık bir hasret vardı. İnanılmaz bir kalabalığa sahip taraftar yıllardır şampiyonluğu bekliyor. Süper Lig'i bekliyor. Bizler bunu başarabilen isimler arasında yer aldık. Belki de tarih yazdık. O yüzden çok mutluyum. Belki yıllar sonra çocuklarıma ve aileme anlatacağım anı olacak benim için. Bunu başarabildiğimiz için çok mutluyum” dedi.
Savunmada görev yapmasına rağmen kritik zamanlarda attığı gollerle takımına katkı sağlayan Sanuç, Gol atmayı çok seven ve çok isteyen bir futbolcu olduğunu dile getirerek, “Bizim için her zaman en önemli şey takım savunmasıdır. Önceliğimiz takıma gol yedirmemek. Biz son haftalarda bunu başardık. Rakiplerimizden gol yemedik. Gol atmak savunma oyuncuları için her zaman ekstradır. Ben de gol atmayı çok seven ve çok isteyen bir futbolcuyum. Skora katkı sağlamak için elimden geleni yapıyorum. Bazen stoperin atacağı bir gol takımına bir galibiyet getirebiliyor. Bu galibiyet şampiyonluk getirebiliyor. Bunu başarabildiysem, takıma katkı sağlayabildiysem ne mutlu bana” şeklinde konuştu.
Hedefleri ile ilgili olarak ise 21 yaşındaki oyuncu , “İnşallah takımımla Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiririm. Bundan sonraki hedefim ise A Milli Takım formasını giymek ve Avrupa'ya transfer olabilmek. Bunu başarabileceğimi düşünüyorum. Kendime güveniyorum. Önümüzdeki sezonu iyi bir şekilde geçirirsem hedeflerime ulaşacağımı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Adana Demirspor'un her zaman Süper Lig'e yakışır bir camia olduğunu ifade eden Sanuç, “Taraftarıyla, yönetimiyle ve tesisleriyle bence Süper Lig'e yakışacak ve yıllarca adından bahsettirecek bir kulüp olacak. Önceliğimiz tabi uzun süre ligde kalmak. Başkanımız da bunu söylemişti zaten. Daha iyi bir kadroyla daha iyi çalışarak, kendimizi daha çok geliştirerek Süper Lig'de kalıcı olacağız. Hedeflediğimiz yere ulaşabileceğiz. Türkiye'de birçok taraftar, birçok kulüp Adana Demirspor'un Süper Lig'de yer edinmesini istiyordu. Biz de bunun bilincindeydik. Çünkü taraftarıyla, camiasıyla bildiğiniz gibi işçi takımı. Gerçekten büyük bir camia. Şampiyon olmayı sonuna kadar hak ettik. İnşallah uzun yıllar Süper Lig'de kalıcı olacağız” açıklamasını yaptı.
Altyapısında yetiştiği ve profesyonel olduğu Kardemir Karabükspor ile ilgili de konuşan başarılı futbolcu, “Bilindiği üzere Karabükspor zor zamanlar geçiriyor. Burası benim evim, memleketim. Umarım en öncelikli isteğim bu kulübün eski günlerine dönmesi. Çünkü bu kulüp UEFA Avrupa Ligi maçları yapmış bir kulüp. Bugünlere gelmesi gerçekten üzücü. İnşallah bir gün oraları yakalar, ben de buranın formasını tekrar giymekten onur ve şeref duyarım” ifadelerini kullandı.
Orta saha oynuyorum desem beni de alırlar mı
Hahahahhaha Eser ne güldüm yav, Allah iyiliğini versin. =D
Böyleleri aldığı maaşa bakar haklı olarak.Yani yarın fener 1 2 m euro fazla verirse ben küçüklüğümde fenerliydim der ortada kartal martal kalmaz
Bu konuda her oyuncuyu aynı kefeye koymamak lazım he Rosier kalır gider orasını bilemem ama dünyada böyle oyuncular çok, Örnek verecek olursak Francesco Totti, kariyeri Roma'da başlayıp Roma'da bitmiştir. Yani bazı oyuncular para için oynar,bazı oyuncular takım için oynar.
Medya da Leipzigin Sörloth için Türkiye’de başka takımlara fiyat önerdiği söyleniyor
Yalan haber çünkü Trabzonspor’a daha teklif getirmediler öncelik TRABZONSPORDA eğer başka takıma Trabzonspor dan önce teklif verilirse tazminatı var
Tazminatı da iyi para Trabzonspor’un 2-3 Transfer yapmasını sağlar
Fransa'da dananın kuyruğu bu hafta pazar günü kopuyor.
Son maçlar 23 Mayıs akşamı
Kaçırmayalım,bizim takım oldu lille
Burak Yılmaz 2.kez ayın oyuncusu seçildi
Bi bakıyormuşuz monaco averajla şampiyon ne gülerim :D
Lille'nin adı Lille Türk Gücü olsun bence :'D
Galatasaray Halil Dervişoğlunu oynattı kiradan döndü Trabzonspor işi bitirmeye gidiyor oyuncuyu almayı planlanlanıyor
Oyuncunun Trabzonlu olması ve Trabzonspor'u istemesi işi kolaylaştırıyor
3 sezonluk Ali Koç döneminde transfere 694 milyon TL para harcandı. Sadece beş hafta lider geçirilirken Avrupa'da 10 maça çıkıldı. Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe, ilk sezon 6., sonraki sezon 7., bu sezon da 3. oldu.
TFF 1.Lig Play-Off Yarı Final 2.Maçları
İstanbulspor - Altay (2-3) 18:00
Samsunspor - Altınordu (0-1) 21:00
Maçların Hepsi Bugün
BAL Ligine katılım sıkışık takvim nedeniyle serbest bırakıldı isteyen bu sezon katılacak katılmamayı tercih ederlerse 2021-22 sezonunda olabilecekler