Bugün Türk Milli takımı için sahada tek başına mücadele eden Mert Müldür, maç sonunda gözyaşlarını tutamadı..
Futbol Konusu
-
-
Bugün Türk Milli takımı için sahada tek başına mücadele eden Mert Müldür, maç sonunda gözyaşlarını tutamadı..
Bodrum da yer kalmadığı için olabilir
-
Bodrum da yer kalmadığı için olabilir
Mert için mi dedin anlamamadım abim?
-
Mert için mi dedin anlamamadım abim?
Son maçi izlemedim.Galler maçında sonradan girdi tm ama yine de etkisizdi.Genel olarak takimda üzülen olursa inandirici olmaz çoğu şuan turnuva erken bitsinde tatile çıkalım düşüncesinde.
-
BAL liginde 3.Bölge 2.Gurupta kıyasıya liderlik mücadelesi var
Orduspor 6
Tonya Doğan 5
Ünyespor 5
Sebat Gençlik 4
Sonra ki hafta çok kritik
Tonya Doğan- Ünyespor
Sebat Gençlik - Orduspor
Maçlar hafta içi Çarşamba
-
FIFA tarafından Türkiye’de bu maçın oyuncusu da Uğurcan Çakır seçildi
Bu kadar kötü oynuyoruz demek ki rekor kırdı resmen 3/3 maçın oyuncusu
UEFA’nın resmi sitesinde en iyi oyuncular kategorisinde Uğurcan Çakır 5. Ve tek kaleci konumunda
-
BAL liginde 3.Bölge 2.Gurupta kıyasıya liderlik mücadelesi var
Orduspor 6
Tonya Doğan 5
Ünyespor 5
Sebat Gençlik 4
Sonra ki hafta çok kritik
Tonya Doğan- Ünyespor
Sebat Gençlik - Orduspor
Maçlar hafta içi Çarşamba
Burası bu hafta bitebilir
-
Sonrakini hazırladım hemen nasıl
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Sonrakini hazırladım hemen nasıl
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eline sağlık abim, güzel olmuş
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 maç günlerini de ekleme edelim görsele maç günleri yaklaşınca
-
Son maçi izlemedim.Galler maçında sonradan girdi tm ama yine de etkisizdi.Genel olarak takimda üzülen olursa inandirici olmaz çoğu şuan turnuva erken bitsinde tatile çıkalım düşüncesinde.
Birde bu yönden bak derim bence yanılıyorsun.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Copa America başladı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Bos beleş adamların tanıtımı.Sinir olmuş "uçuyoruz"demiştim.Uctuk, hemde kanat kuyruk olmadan.Bizden korkulur.
Buldum uçuş rotasını araya araya..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bos beleş adamların tanıtımı.Sinir olmuş "uçuyoruz"demiştim.Uctuk, hemde kanat kuyruk olmadan.Bizden korkulur.
Buldum uçuş rotasını araya araya..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bize şampiyonluk hedefi olan takım , İtalya'ya ise turnuvanın iddaalı takımı demiş ona çok güldüm
-
İskoçya Milli Takımı'nda forma giyen Billy Gilmour'un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.
-