Galatasaray da bir futbolcu bugün İstanbul’a inecek
Cheikhou Kouyate’nin menajeri Trabzonspor’u takibe başladı
Acaba🤔
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGalatasaray da bir futbolcu bugün İstanbul’a inecek
Cheikhou Kouyate’nin menajeri Trabzonspor’u takibe başladı
Acaba🤔
Giresunspor’a Diabate ve Flavio kiralandı yakın zamanda açıklanır
Trabzonspor bu 2 oyuncuyu kiraladı lakin yerlerine de Kouyate ile anlaşıldı kulübüyle de son pazarlıklar yapılıyor yakın zamanda açıklanır
Trabzonspor-Giresunspor işbirliği devam ediyor büyük ihtimalle kiralama 2-3 yıllık olacak
Willian Jose Trabzonspor’a hayırlı olsun deriz artık menajeri Trabzonspor’u takip etmeye başlamış
Willian Jose Trabzonspor’a hayırlı olsun deriz artık menajeri Trabzonspor’u takip etmeye başlamış
Forvet bölgesinde oynuyor
Oyuncunun kuzeni de takibe başlamış yani artık siz düşünün gerisini ben bu işi kafamda bitirdim
Fenerbahçe'nin PEC Zwolle ile hazırlık maçı TRT Spor'da canlı yayınlanıyor. Fenerbahçe Tisserand'ın golüyle 1-0 önde
2. Ve 3.Liglerin Yayın ve İsim hakkı olan Misli.Com ile kulüplerin yoğun isteği üzerine sözleşme feshedildi yeni sezonun yayıncı kuruluşu kim olacak belli değil yine takımlar ayrı yayıncı kuruluş alacak gibi duruyor
Şampiyonlar ligi ikinci eleme turu
Galatasaray 1 PSV 2
Başarılar Yiğidolar Attığın Gol Yediğin Ofsayt Olsun
Acaba ne yapıyorum🤔
Pazartesi gününe yetişirse link atacağım zaten
Sivasspor Turladı, Tebrikler Yiğidolar
DG Sivasspor 1-0 Petrocub (2-0)
Güle Güle Diyoruz Bir İsviçre Takımına
Trabzonspor ve Sivasspor’un muhtemel Play-Off rakipleri
En istediğim takım İsrail’in Tel Aviv takımı güzel bir sövüp göndeririz büyük ihtimalle
Seri başı olsak iyiydi
Konu yine yangınlar..TFFF fen anlamlı hareket.
Her sarı Kart için 1 fidan,her kırmızı kart için 5 fidan dikilecek.