Fenerbahçe Play-Off da Neftçi PFK, HJK Helsinki maçının Galibi ile eşleşecek
Yine bir Azerbaycan takımı Neftçi ile eşleştik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçe Play-Off da Neftçi PFK, HJK Helsinki maçının Galibi ile eşleşecek
Yine bir Azerbaycan takımı Neftçi ile eşleştik
Galatasaray elenirse Lask, Vojvodina eşleşmesinin galibiyle eşleşecek
Sivasspor yenerse Lokomotiv plodiv, FC Copenhagen eşleşmesinin Galibi ile eşleşecek
Trabzonspor yenerse Roma ile eşleşecek
İlk maç yine Trabzon’da turu geçerse eğer
Ben böyle işe başlarım sanki Şampiyonlar Ligindeyiz bu ne biçim Kura Trabzonspor Roma’yı elerse zaten kupayı alır da eler mi
Ben böyle işe başlarım sanki Şampiyonlar Ligindeyiz bu ne biçim Kura Trabzonspor Roma’yı elerse zaten kupayı alır da eler mi
Roma için üzüldüm erken veda edecekler
Roma için üzüldüm erken veda edecekler
İnşallah o kadar gurup fikstür ve Kura çekimi için uğraştım son halini aldı kimse gitmezse üzülürüm
Bu arada Play-Off eşleşmelerinde yeniliğe geçecez artık örneği yukarıda var
Roma’dakiler de Trabzonspor’u istemiyormuş 😂
Türkçe Çeviri
TS-Molde Galibi: Roma olmasın Roma olmasın.
Trabzonsporla Romanın oynamasını istemiyorum.
Molde-Trabzonspor galibi Roma eşlesir
Olamaaaazzzz
Seni uğursuz moruk eline Tüküreyim Trabzonsporda Gervinho, Hamsik, Peres kaliteli oyuncular var canımıza okuyacaklar lanet olsun diyor! 😁
İnşaallah korktuğu gibi olur mustafa28
Bu sene TS süper kadro kurdu
Trabzonspor'un şansı transferde 3 tane İtalya liginden oyuncu aldı adamın saydığı buruno Peres zaten Romadan geldi Romayı tanıyan oyuncu da var şansımız var bir de şans şu yayın gelirleri güzel olur bence en az 4 ülkeden yayın olur yayın parası eşit bölünecek zaten
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF 1.Lig 2020-21 Sezonu için Tuzlaspor, Samsunspor ve Adana Demirspor hakkında şike davası açtı
Caleb Ekuaban imza için Geneo’da