Morinho oynadığımız maç Şampiyonlar ligi seviyesindeydi
Futbol Konusu
-
-
irfan can sakatlandı :-D:-D
-
irfan can sakatlandı :-D:-D
Filip novak'da sakatlandı :-D:-D:-D
Neyse en azından müthiş bi gol izledik
Ayrıca şu an yedek kulübesinde oyuna girebilecek kimse kalmadı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Muhammed Gümüşkaya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Muhammed Gümüşkaya
Eskiler Bilir
-
- Resmi Gönderi
Sivasspor maç sonucunu da ekleyelim
Ekibimiz maçı 2-1 kaybetti
-
Jose Mourinho :"Özellikle futbolculara yönelik bir önlem almamıştık ama Nwakaeme için değil Karsdrop ben bile onu tutmak için koşacaktım, hatta koştum bile.😂"
-
Avrupa Gününde Kazanan Türkiye
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Fb 1-0 kazandı
-
Avrupa Gününde Kazanan Türkiye
Bütün Temsilcilerimizin 1 Golü Var
-
- Resmi Gönderi
mustafa28 görselde Sivasspor da olsun
İsmin yazda değiş tokuş et mesajını
-
Tamamdır
-
Tekrar hatırlatıyorum konferans ligi temsilcilerimiz guruplara kalması ve ya Play-Off turunda elenmeleri durumunda alacakları bonus puan aynı yani 2.5•2=5 Puan katkı yapacaklar ama 5 bölü 5 yani 1.000 puan gelecek puanımıza
-
Şöyle hesaplayalım
Beşiktaş katılım olarak 4 puan
Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa Ligine katıldı diyelim 3+3=6 Puan
Sivasspor ve Trabzonspor elense de guruplara kalsa da aynı bonus puan 2.5+2.5=5 puan
Toplam
4+6+5=15 onu da 5 e böleceğiz ve sonuç 3.000 puan alacağız
-
Evet yeni puan durumu yalnız şu an aldatıcı çünkü bonus puanlar daha eklenmedi ve üst taraflarda erkenden 2 takım kaldılar bize ekstradan bir de 3.000 puan ekleyin bence o zaman işin rengi değişiyor bir anda 14-15. Olabiliriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -