trabzon ne zaman feneri yendiginde şampiyon olmuş gibi sevinmeyi bırakırsa belki gerçekten şampiyon olur.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
trabzon ne zaman feneri yendiginde şampiyon olmuş gibi sevinmeyi bırakırsa belki gerçekten şampiyon olur.
Mac yönetim olarak kötüydü,hatta berbattı onu diyebilirim.
Gecen sezon bitiminde ve daha sonra da şampiyon adayı TS demiştim.Yine diyebilirim.Lakin iki takım arasındaki buzlar erimeli artık.
-
- Resmi Gönderi
Suyundan da koy
Güzel bakalım ne der tablo da.Yatsa da adamlar aylık 15-20 TL para alıyorlar.Mac olunca da bonus puan (kamyonla para diyelim)
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Takımların sevincine karışmak ve eleştirmeyi bırakırsanız bir gün sizde çok iyi yerlere gelirseniz.
-
- Resmi Gönderi
-
Elimizde İki Trabzon İki Ordu takımı var bravo Doğu Karadeniz 😁👏
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bak mağlubiyet demişken aklıma geldi. Bu manisaspor 40 maçtır falan yenilmiyordu bi baktım 6 maç üst üste yeninmişler noldu kulüp falan borca mı battı
-
Bak mağlubiyet demişken aklıma geldi. Bu manisaspor 40 maçtır falan yenilmiyordu bi baktım 6 maç üst üste yeninmişler noldu kulüp falan borca mı battı
yok yav 1.lig çarptı onlara
-
haftaya da derbi var ne yapsak yav nasıl bir etkinlik yapsam yarın bir düşüneyim hadi sağlıcakla bugünü kapattık spor konusu için
-
- Resmi Gönderi
haftaya da derbi var ne yapsak yav nasıl bir etkinlik yapsam yarın bir düşüneyim hadi sağlıcakla bugünü kapattık spor konusu için
Galatasaray &Fenerbahçemi
-
Galatasaray &Fenerbahçemi
beşiktaş galatasaray değil mi
-
- Resmi Gönderi
Takip etmiyorum ki O yüzden sordum
-
- Resmi Gönderi
Evet haftaya pazartesi
-
- Resmi Gönderi
TAKIM O P 1 Trabzonspor 9 21 2 Fenerbahçe 9 19 3 Beşiktaş 9 17 4 VavaCars Fatih Karagümrük 9 17 5 Galatasaray 9 17 6 Atakaş Hatayspor 8 16 7 Altay 9 15 8 İttifak Holding Konyaspor 9 14 9 Aytemiz Alanyaspor 8 14 10 Adana Demirspor 9 12 11 Yukatel Kayserispor 8 11 12 Gaziantep FK 8 11 13 Demir Grup Sivasspor 9 10 14 Medipol Başakşehir 9 9 15 Fraport TAV Antalyaspor 9 9 16 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 9 9 17 Göztepe 9 8 18 GZT Giresunspor 9 8 19 Kasımpaşa 9 6 20 Çaykur Rizespor 9 1 -
Namağlup Lider 💪🏻
-