- Resmi Gönderi
Aykut kocaman fenere tekrar hayırlı uğurlu olsun 😊
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAykut kocaman fenere tekrar hayırlı uğurlu olsun 😊
Aykut kocaman fenere tekrar hayırlı uğurlu olsun 😊
Hoca giderse,Alex veya Daum gelirse şaşırmam.
Hoca giderse,Alex veya Daum gelirse şaşırmam.
Ali koçtan herşey beklenir. Lakin Aykut kocaman her zaman ki gibi kurtarıcı olarak getirilir
Ali koçtan herşey beklenir. Lakin Aykut kocaman her zaman ki gibi kurtarıcı olarak getirilir
Bu hoca gidene kadar FB şampiyon da olsa aklıma gelmez derdim.
Ha bu hoca ha Aykut
Yıldız düşmanı bunlar,al birini vur ötekine.
Dediğin olursa kosKOCAMAN bir yanlış olur.
Aykut KOCAMAN bir balondur.
Ona teklif giderse yazıklar olsun derim kendi adıma
Abi gözünüzü seveyim ağzınızdan yel alsın :D düşüncesi bile beni uyutmaz. Aykut kocaman eski aykut kocaman değil. Onun kafası hala 10 sene öncesinin futboluna çalışıyor.
Abi gözünüzü seveyim ağzınızdan yel alsın :D düşüncesi bile beni uyutmaz. Aykut kocaman eski aykut kocaman değil. Onun kafası hala 10 sene öncesinin futboluna çalışıyor.
Ula hücum futbolu dedik gol atamıyoruz😅 Aykut bu gelen hocaların hepsinden daha iyi skorlar aldı😅 bana kalırsa Yılmaz Vural gelsin. Daha kötü olamayız ya
Ula hücum futbolu dedik gol atamıyoruz😅 Aykut bu gelen hocaların hepsinden daha iyi skorlar aldı😅 bana kalırsa Yılmaz Vural gelsin. Daha kötü olamayız ya
Yazmayacağım demiştim çünkü artık sadece fantazi olarak görünüyor Vural ve FB birlikteliği.
Yine de adam gibi adam, gelsin ben isterim
Yılmaz Vural gelirse döve döve adam eder futbolcuları sıkıntı olmaz bence 😂
Trabzonspor Olağanüstü Kongre Tarihi Belli Oldu
4-5 Aralık’ta yapılacak seçimde aday olarak mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılması bekleniyor ligdeki bu süreç Ekonomiye rağmen başarı ve taraftarın bağlılığı tekrardan Başkan seçilmesi önünde ki en büyük etken olacağa benziyor
Trabzonspor Olağanüstü Kongre Tarihi Belli Oldu
4-5 Aralık’ta yapılacak seçimde aday olarak mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılması bekleniyor ligdeki bu süreç Ekonomiye rağmen başarı ve taraftarın bağlılığı tekrardan Başkan seçilmesi önünde ki en büyük etken olacağa benziyor
25-26 Kasım ama çoğunluk sağlanamaz büyük ihtimalle o yüzden 4-5 de ikinci seçimli olağan kurul çoğunluk sağlanmaksızın
Hayri Gür Spor Salonunda
Kral Geri Döndü Komik Döndü 😂
13- Futbolun bir oyun olduğu gerçeğini göz ardı eden ve kaybetmeyi olgunlukla sindirmekten uzak davranışlar ve yazılar yasaktır.
Toplumsal yaşama damgasını vuran; farklılıklardan nefret ve düşmanlık üretmek, “hep bana”cılık, saygısızlık, çıkarcılık, fırsatçılık gibi edimler yasaktır ve son derece sığ bir anlayıştır..
Aklın, mantığın devre dışı bırakıldığı holiganizmde bilgiye de yer yoktur, duygular en yoğun haliyle ön planda yer alır , ve bu sebeple karşı tarafların kızmasına kırılmasına sebebiyet verir .
Fenerbahçe, Francesco farioli ile ilgileniyor. Kontratı da sezon içerisinde takım değiştirmesine izin veren bir madde bulunan Farioli için fenerbahçe ve karagümrük başkanları bir görüşme gerçekleştirecek.
Ali Koç
Teknik Direktör Değiştirmeyeceğiz Yola Devam Edeceğiz
Cumartesi Günü Yaklaşıyor Milli Ara Kaldığı Yerden Devam Ediyor İşte Cumartesi Günü Gurubumuzun Programı