Stadyum isim sponsorluğu bu sene doluyor Trabzonspor'un Azerbaycan firması Socar'la anlaştığı iddia ediliyor
Futbol Konusu
-
-
Diğer takımlarımızdan transfer haberleri yoktur bilginize
-
Fenerbahçe'nin yeni teknik adamının bu hafta açıklanması bekleniyor
-
Trabzonspor Dünya'da yaşanan kumaş krizi nedeniyle tekrardan Macron ile anlaşmak durumunda kaldı yakında açıklanması bekleniyor sözleşme detayı belli değil
-
Azarovi Trabzon'da kulüp anlaştığı fiyatı arttıedı
kardeşim anlaşıyon niye arttırıyon deli mi bunlar
-
Visca'nın yarın ve ya Çarşamba günü burada olması bekleniyor
Perşembe günü kim vermişti haberi acaba biz bitti dersek bitmiştir gerisini pürüz çıkmazsa hallederler
-
Ufak bir mizah
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
bugün bayağı mesai yaptık yarından itibaren cuma akşamına kadar olmam yazılılar var sonra pazardanda bir daha cumaya kadar az da olsa gelirim yazılılar bitince dönemi kapatıyoruz zaten hep buradayım 15 tatilde
-
- Resmi Gönderi
Basın yoluyla yönetim ve hoca açıklamaları Galatasaray da suların ısındığını gösteriyor.
Karşılıklı yapılan konuşmalardan hoca memnun değil, yönetim de memnun değil. Yani yönetim bir öneri sunmuş,hoca kabul etmem diyor, yönetim de bu böyle gitmez diyor.
Basına aktarılması ve yapılan açıklamalar da"kamu oyu bilsin" anlamına geliyor.Bakalım neler olacak Galatasaray da.
-
- Resmi Gönderi
Visca'nın yarın ve ya Çarşamba günü burada olması bekleniyor
Perşembe günü kim vermişti haberi acaba biz bitti dersek bitmiştir gerisini pürüz çıkmazsa hallederler
Uzamış gitmiş bir takım ve hala transfer?
Dün yada eveli gün yazdım sanırım..Ne olacak adam alınca TS a?Ne gerek var?
Bir ritm bulmuşsun,bir yol katetmissin yeterlidir bu sezona..Fazla var eksiğin yok.
Yanlış işler bu işler ,borç kapanmaz böyle oda not olsun..
-
Uzamış gitmiş bir takım ve hala transfer?
Dün yada eveli gün yazdım sanırım..Ne olacak adam alınca TS a?Ne gerek var?
Bir ritm bulmuşsun,bir yol katetmissin yeterlidir bu sezona..Fazla var eksiğin yok.
Yanlış işler bu işler ,borç kapanmaz böyle oda not olsun..
Hocam eksikler var 1 stoper ve 1 kanat sakat ve yoklukları kendini gösteriyor fazlasıyla bunlar dışında aşırı bi transfer yapmadı takım.
Uğurcan ve bakasteas sezon sonu satılır muhtemelen sorun olmaz yani.
Şampiyonluğu almak çok önemli 2 sene önce eksiklerin yeri dolmadı diye şampiyonluk gitti...
aynı hatayı tekrar yapmazlar Hele ki Avcı bu hataya hiç düşmez
-
- Resmi Gönderi
Ben yaşı 32-33 olmuş başarılı ama elimizde kalacak bir oyuncu için dedim..
Şampiyon olduk bu sezon Salih61 hocam,peki ne olacak?
Geçen sezon da bjk şampiyon oldu,essek kadar para aldı ama deve yüküyle para harcadı.Sampiyonlar Ligi'nde nerede?bizim ligimizde nerede?
Örnek çok bizde..Arka arkaya 4,3,2 şampiyon olan kulüplerimiz var, neredeler ve ne seviyedeler?Borç batağında hepsi.. Başarı nerde ?
Bir sonraki yıllarda şampiyonlar ligi ne eleme ile gidilecek duruma düştük.
Yıllardır Avrupa da nal topluyoruz kulüpler olarak,milli takım olarak.
2004 model bir aracım var ve gayet de memnunum..Yolda da koymaz, arıza da vermez..Masrafi da, algısı vergisi de benim halledeceğim düzeyde.Bir başka araç almam bana ek külfet diyelim.
Vergisi fazla,kaskosu fazla, bakımı fazla..
Benim ev düzenini bozacak bir karar olacak yani.
Tıkır tıkır işleyen bir basit işi başıma bela etmeme gerek varmı ?
Beni bozacaktır çünkü, gelir belli..
Kulüplerin de durumları belli,borç ayyuka çıktı abim..
-
Whisper yorumlarınızda haklısınız hocam ama Ts şuanki yönetimi tutum ve istikrar bakımından en iyi kulüp boşa yada parayı havaya savuran bi takım değil. Visca 32 yaşında daha önünde en az 6 yılı var 2 sene sonra Fb dayanamaz gelir ister bizden zaten
Bu kulüp altyapısından oyuncu çıkartıyor ve bunlar Ts nin geleceğini güvence altına alıyor Visca transferi bir transfer çalımidir kim ne derse desin...
Heleki Avcı ile visca uyumu büyük etki yapar.
Tabiki boşa para harcamayı bende kabul etmiyorum ama şuanda öyle bi durum yok şahsım adına öyle düşünüyorum ,bunu bizi gelecek gösterecek...
-
Toplam 7 futbolcusunda koronavirüs tespit edilen Beşiktaş, TFF Başkanı Nihat Özdemir'den bu hafta oynanacak lig maçının ertelenmesini ve 2. yarının 15 gün sonra başlamasını talep etti.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'a yaptığı açıklamada "Birçok futbolcumuz Kovid-19. Her kulüp de aynı durumda. Ligin 2. yarısı 15 gün sonra başlasın." ifadelerini kullandı. -
Toplam 7 futbolcusunda koronavirüs tespit edilen Beşiktaş, TFF Başkanı Nihat Özdemir'den bu hafta oynanacak lig maçının ertelenmesini ve 2. yarının 15 gün sonra başlamasını talep etti.
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'a yaptığı açıklamada "Birçok futbolcumuz Kovid-19. Her kulüp de aynı durumda. Ligin 2. yarısı 15 gün sonra başlasın." ifadelerini kullandı.Buna katılmıyorum federasyonun bir Takvimi var sezon başı olsa hadi neyse ama sen diğer kulüpler başlamış çalışmaya şimdi söylüyorsun bence kabul edilmemelidir
-