- Resmi Gönderi
Gool gol gol :minigun:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGool gol gol :minigun:
3-1 oldu hatta dört kaçtı enişte duaların İçin teşekkürler :lol: @UsTaD
@whisper koş koş 3 olmuş
@whisper koş koş 3 olmuş
Neye koşam? Zaten buradayım üle :D
Neye koşam? Zaten buradayım üle :D
koşma O zaman yerinde dur 3 olmuş :lol:
Dayım koşma 4 oldu :rofl:
Kasımpaşa 2 Fenerbahçe 4 oldu Mensah yine attı
Dayım koş kasımpaşa da attı :rofl:
Tv 8,5 boks severler ekran başına boks gecesi başlıyor
Ve 4-2 biter maç
Bu adamı yazılı,görsel,her nerede olursa olsun,görmekten nefret ediyorum..Bu kadar seviyesiz,ahlaksız bir insana senelerden beri ekmek kapısı olduk..
O hala küfürlerle,reklam ve diğer programlarla,yaptığı pis hareketlerle parasına para katmaya,bizlere de küfür etmeye devam ediyor.
Toplum olarak süngersi bir yapıya sahibiz maalesef..Ne olursa ,kim olursa olsun benimsiyor kabul ediyoruz..El alemin sıradan şarkı söyleyeni bizde,gitse kendi ülkesin de sanatçı yerine konmaz..Sen gitsen anında kapının önüne koyarlar,hatta sahnede bi eşşek yükü sopa ederler..
Kendi ülkesinde para kazanamayan insanlar,bizde spiker olur,sunucu olur,yetmez senin kültürünü tarihini tanıtan programların baş elemanı olur seni sana anlatır yalan yanlış Türkçesiyle reklamlardan paraları hiç ederler,Dizilerde boy gösterirler el üstünde tutulurlar,şarkı söylerler,program sunarlar. Sen bi git hele bir Türk vatandaşı olarak,bakalım sana nasıl davranacaklar..Lafı nerelere ettik :cursing:
Son derbi maçı sonrası malum kişi yine kendine yakışan hareketlerden birini yaptı..Bu adamı ülkeye sokmayacaksın .Federasyon ceza kesmiş,kulübü formasını elinden almış(o eliyle zaten başka şeyler tutar) seneler geçmiş bizim şakşakçı taraftarımız bu adamın peşinde koşar,kulübü hala sıcak bakar..Bizimkiler bundan gazeteye yazı,yemekte pazı ederler..Adam dövizleri sıra sıra eder,bizlere de sırayla söver..
Yayıncı kuruluşun Fransa genel yayın yönetmeni bu adam için özür diler.Mutlaka oda şaşırmıştır ve "bu adam 20 senedir Türkiye'de para kazanır,ne alaka..Demek ki bunu böyle seviyorlar?"demiştir..
Malum kulubümüz dahil hiç bir kulüp,adını anmasın, hiç bir yazılı,görsel medyada yer almasın,bu adam Türkiye sınırların da bulunmamalı,cezasını ödemeli derim...
Ama malum bir kaç kişi var..Elinden yine tutar nettin neyledin?diye, bizim tv.lere çıkarır,birde ona para kazanacak yolu çizerler..Ama reklam olur ama yarışma olur.
Unuttuk eklemeyi
Trabzonspor 3 Antalyaspor 0
Ama transferler yeterlimi değilmi konusunu geçelim bu işler yap-boz gibidir..Aşı tutmazsa tutmaz ve buda Galatasaraya borç yükünü boşa sırtlamışsınız dememize sebebiyet verir..Tudor ile başlamak hataydı ve elendi takımımız yine kaldı Tudor.Term boşta olduğu sürece Tudor da Gs.yönetimi de rahat edemez..Taraftar seslerini kesmeden koro halinde "Terim" şarkısını yönetimin ve Tudorun kulağına hep söylerler
4.Ağustos 2017 de ben usta kalem :D yazmışım üle..Beşiktaş yenilgisi ile yine Terim kampanyası başladı..Zaten hep var..Terim'in evine gidip" al bizi götür uzaklara"diye taraftarlar ritm etmişler..Terim ama öyle ama böyle gelecek bu takımın başına..
Başkan sattıkları gayri menkullerden bahsetmeden destekli ve çökerek atmaya devam ediyor.Deli borç ettiler,ben vallah ödemem zaten,Fenerliyim :thumbup:
kendim galatasarayliyim ama teknik adam değişikli olmadığı sürece bu yıl şampiyon olmamız zor gibi... 8 haftada 24 puan aldatmasın derim ben...
kendim galatasarayliyim ama teknik adam değişikli olmadığı sürece bu yıl şampiyon olmamız zor gibi... 8 haftada 24 puan aldatmasın derim ben...
Şu an elde olan kadro bence malzemeciyle bile oynar.Yedek kulübesi iş görmez gibi,onlar da toparlanırlar.Bu sene en önemli kayıp Muslera.Bu adam geldi geleli döktürür,her takımdan taraftarın beğenisini alır. Hep "böyle bir kaleci nasıl olurda hala bizim Ülkemiz de,Galatasaray'da kalır"demişimdir.Bu sezon bu kadronun başında Tudor sadece otursa bile bu takım şampiyonluğa oynar..Derbi maçlar da alınan yenilgiler normaldir ve Terim için Vuvuzela'ları da hep belli kesimler öttürür.
@snowchaser abim ,Terim gelse şampiyonluk gelir mi? Bu belli değil ve "bu yıl şampiyon olmak için Terim gelmeli"dersin..Terim her zaman takımı şampiyon yapamadı ki..Bunun bir garantisi yok..Buraya daha önce yazdım Galatasaray'ı ne hallere koydu da çekti gitti diye.Cimbom'u bıraktı Milli takıma gitti,Milli takımı bıraktı Cimbom'a geldi.
Yaptığı belki 20 transfer iş görmedi ve borç dolu kasayı tepe üstü etti kalan mangırları da aldı da gitti bu takımdan.Bilgisi nedir,ne eder bilmem ama,vallah sahada rasgele kuş uçsa ve Terim'le göz göze gelse korkup stad ışıklarına boca eder kendini o derece.İyi ayar eder,iyi yön verir topçuya..Bizim zıpırlar da,topçuların çoğu da zaten LPG ile çalışırlar.
Her büyük takım Şampiyon olalım diye yola çıktı ve hala avantaj Galatasaray'da..Beşiktaş,Başakşehir ense de nefes,bi dımık Fenerbahçe,az Trabzonspor bunları gıdıklarsa gıdıklar yoksa işleri zor..Terim baştan olsa olurdu,şimdi kaçar yol kalmaz yönetime ..Eeee bununla da olmadı demek çok zor,ben olsam onların yerine bu kadroyla devam eder,kötü sezon sonu edersem kendime kaçar yol olarak "bu takıma Terim'i getireceğim"der işi biraz daha öbür sezonlara ötelerdim ^^