Futbol Konusu
-
-
Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçını izle - Guncelmacizle TV18 Ocak 2022 tarihinde oynanacak Gaziantep FK - Yeni Malatyaspor maçını Guncelmacizle TV TV'de hd kalite ile izleyebilirisiniz.www.canlimacyayini.tv
-
Yoğun Kar var maçta arttırdı etkisini
-
Penaltı kaçtı
-
Görüş mesafesi oldukça düşük ve yağış git gide hızlanıyor maçta ilk yarı bitti ikinci yarı için bakalım bir karar gleecek mi erteleme gibi
-
son durum bu kar etkisini arttırması durumunda muhtemel bir tatil haberi çıkabilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şu kalelere penaltı harici nasıl gol atılır diyordum. Penaltı oldu Malatya'lı oyuncular penaltı noktasını temizliyor Gaziantep'li oyuncular penaltı noktasına kar atıyor 😂 sonuç olarak penaltı da kaçtı. 54.30 da ilk yarı bitti neredeyse +10 oynandı. Bence sahaya çıksalar dahi en fazla 15 20 dakika oynayabilirler kar yoğunluğu devam edecek hali hazırda sahada 5 cm kadar kar var.
-
Görüş mesafesi oldukça düşük ve yağış git gide hızlanıyor maçta ilk yarı bitti ikinci yarı için bakalım bir karar gleecek mi erteleme gibi
hemen beklemiyorum muhtemel bence olursa 60-70 arası olur
-
muhtemelen hakem topu sahaya atacak sekerse başlayacak sekmezse ertelenecek federasyon temsilcileri de sahada şuan
-
şu an konuşuluyor sahada futbolcularla
-
Gaziantep FK - ÖK Yeni Malatyspor Maçı Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Ertelendi
Birazdan belli olacak diye duydum
-
Birazdan belli olacak diye duydum
yok teknik adamlardan biri çarpı işareti yaptı
-
tamam tam karar gelince atarım
-
Zaten şu sahada devam etmek çok zor oynanması için topun hiç yere inmemesi lazım 😂
-
Ertelendi maç evet
-