• Fenere yada galatasaraya direk kupayı versinler beşiktaş trabzonspor ve diğer kulüpler boşuna çabalıyor :ohhh:

...

• Resmi Gönderi

Yorumlarınızı yazın, sitem de edin.. Kendi tuttuğunuz takımın inandığınız doğrularını yazın.

Fakat şu takım,bu takım diye ifade etmeyelim, karşı takım işi adeta aranjmandır.Tadı kaçar bu konunun.

• Şuraya bir açıklık getirelim. Süperlig gibi bir ligde şikesiz maç olmaz (taraftarlar adına !!!) Galatasaray şampiyon olsa beşiktaşlılar fenerliler trabzonlular şike var diyecek fener sampiyon olsa gs bjk ts şike var diyecek bunun sonu yok fakat bu sene hakem hataları had safha da olmaya başladı.

galatasaray-sivasspor maçında buna net olarak tanık olduk. ve bugun 90+8 de antalyasporun saçma sapan ofsayt diye pardon (OFSAYTIMSI) iptal edilen golü de buna ek olarak eklenmiş oldu bu böyle devam ederse lig diye birşey kalmayacak

...

• Yokki zaten,5 senedir bu konuya yazıyorum Bulgar ligi bile değil diye

uefa bizi şampiyonlar ligine nasıl alıyor hayret ediyorum tff ye ceza gelmesi gerekiyor. Üstelik avrupa maçlarında tribunlerden yabancı oyunculara atılan çakmak gazoz şişesi vb. şeyler dolayısıyla bile bir tutanak uygulanmıyor. tüm takımlar için diyorum gerçekten yanlış ve saçma sapan bir durum şuanda abi. Beşiktaşın yaptıgı paylaşımı okumanızı öneririm güzel bir yazı ve ardından güzel bir paylaşımla süsleyip noktalamışlar... tabi fenerli ve galatasaraylı arkadaşlarımız buna katılmayacak.

...

• Resmi Gönderi

tabi fenerli ve galatasaraylı arkadaşlarımız buna katılmayacak.

Yani kişiye göre değişir ama,sende,bir başkası da bjk taraftarı olarak bir Galatasaray bir Fenerbahçe veryansınina katilmayabilir Enes.

Maalesef hala hem çuvaldız hemde iğne elimizde geziyoruz:)

• Hakemin biri çıkıp “Ofsaytımsı bir şey olabilir” diyo, diğeri elini kolunu belli belirsiz sallayıp kendi bile anlamadığı skandal bir ofsayt faul gibi bir karar veriyor. Kimse üstüne alınmasın GS FB BJK hiçbirinin ne yanında ne karşısındayım, dikkat çektiğim husus hakemlerimizin yetersizliği yani umuyorum ki yetersizliği olsun. Hakem arkadaşın deyişiyle “Bu ligde şikemsi bir şey olabilir”

Tothenamadı

• AKSİYON MU İSTİYORSUNUZ? HAYATINIZ SIRADAN VE TEKDÜZE GEÇMEYE Mİ BAŞLADI? KAOTİK BİR ESİNTİYE Mİ İHTİYACINIZ VAR? MACERAYA HİÇ GEREK YOK. AÇIN 1 HAFTA SÜPER DENEN LİG'İ (SAHA İÇİ, SAHA DIŞI) TAKİP EDİN. KENDİNİZE GELECEKSİNİZ...!!!

• Hakemin biri çıkıp “Ofsaytımsı bir şey olabilir” diyo, diğeri elini kolunu belli belirsiz sallayıp kendi bile anlamadığı skandal bir ofsayt faul gibi bir karar veriyor. Kimse üstüne alınmasın GS FB BJK hiçbirinin ne yanında ne karşısındayım, dikkat çektiğim husus hakemlerimizin yetersizliği yani umuyorum ki yetersizliği olsun. Hakem arkadaşın deyişiyle “Bu ligde şikemsi bir şey olabilir”

BJK maçındaki sarı kartta bana göre çok tartışmalı, hakem kırmızı verse buna neden kırmızı verdin diyemezsiniz. Ama bu ligde daha önce ne kırmızılar sarı kartla geçildiği için böyle tartışmalar büyüdükçe büyüyor. Asıl sorunumuz belli bir standartımızın olmaması!! Ya hakemlerimiz farklı eğitiliyor ya da art niyetli başka bir açıklaması olamaz bana göre

Tothenamadı

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen wriscuttern (3 Ocak 2023 23:07).

• Netflixle yarışır abi 😎

Aksiyon,gerilim,fantastik

AKSİYON MU İSTİYORSUNUZ? HAYATINIZ SIRADAN VE TEKDÜZE GEÇMEYE Mİ BAŞLADI? KAOTİK BİR ESİNTİYE Mİ İHTİYACINIZ VAR? MACERAYA HİÇ GEREK YOK. AÇIN 1 HAFTA SÜPER DENEN LİG'İ (SAHA İÇİ, SAHA DIŞI) TAKİP EDİN. KENDİNİZE GELECEKSİNİZ...!!!

Tothenamadı

• Resmi Gönderi

Mbaye 'King Kong' Diagne durdurulamıyor!

Konyaspor'a karşı 33 dakikada 1 gol - 1 asist

Süper Lig'de 17 maç, 10 gol - 3 asist

• Resmi Gönderi

Bu akşam ki futbol müsabakasındaki Fenerbahçe ve Galatasaray ‘a başarılar diliyorum İnşaALLAH hakemlere iş düşürmezler.

Favorim Galatasaray

"La ilahe İllallah muhammeden resulullah"

"Allahümme salli ala seyyidinâ Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed"

"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü"