• Bugün izlediğim ve gördüğüm kalecilerden sonra iyiki Muslera var dedim ve kıymetini bir kez daha anladim

Muslera velinimettir kıymetini bilin fanatik fenerli olarak söylüyorum şimdiden musleradan fikir alınarak yeni kaleci arayşlarna başlaması lazım gsnin

• Napoli şu an açık ara lider durumda ve eski oyuncusu ve uzun süre formasını giydiği Marek Hamsik’in Napoli’de şampiyonluk yaşaması için Trabzonspor’dan satın alınacağı söyleniyor

Trabzonspor Yönetimi satış için kolaylık sağlayacak

Oyuncunun sezon sonu emekli olacağı söyleniyor

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Bugün izlediğim ve gördüğüm kalecilerden sonra iyiki Muslera var dedim ve kıymetini bir kez daha anladim

Muslera velinimettir kıymetini bilin fanatik fenerli olarak söylüyorum şimdiden musleradan fikir alınarak yeni kaleci arayşlarna başlaması lazım gsnin

Yiğidi öldür hakkını yeme derler..

Galatasaray ve Türkiye liginin gzo bebeği.Sakatlık sonrası biraz bocaladi sadece o kadar.

Her şampiyonlukta,her galibiyette payı büyük..Bunca yıldır iyi para da kazansa burada kalması ilginç..Ya bizleri seviyor yada macera peşinde değilim diyor.

Bizleri sevdiğini biliyoruz ama neden hala Türkçe demeç vermiyor oda başka bir muamma..

Bir Gordon milne vakası da Muslera

Yine de bir FB li olarak severim,iyi kaleci,iyi insan,iyi sporcu.

• Muslera velinimettir kıymetini bilin fanatik fenerli olarak söylüyorum şimdiden musleradan fikir alınarak yeni kaleci arayşlarna başlaması lazım gsnin

Alınacak kaleci belli Lnaki Pena zaten galatasaray musleradan sonra alacak diye biliyorum

...

• Resmi Gönderi

Alınacak kaleci belli Lnaki Pena zaten galatasaray musleradan sonra alacak diye biliyorum

Bedavaya hoca hatırına zaten Galatasaray a gelmişti.

İyi ve tecrübeli adam ...

• Bedavaya hoca hatırına zaten Galatasaray a gelmişti.

İyi ve tecrübeli adam ...

Barcelona maçında neydi o yav öyle. adam bildiğin barcelonaya geçit vermedi o maç.

...

• Resmi Gönderi

Ads 3-1 almış maçı

Mac 0-0 iken 3 gol atmış Ankara ama 3 golde iptal edilmiş.

İlk golün iptali komedi adeta..Faul yok, kafasına göre uçan bir adam var ve gol iptal ediliyor.

Var ile o kadar bakıldı pozisyona ne gördü de faul verdi hakem hala anlamış değilim.

İki diğer gol neyse de ilk iptal evlere şenlik.

• Ads 3-1 almış maçı

Mac 0-0 iken 3 gol atmış Ankara ama 3 golde iptal edilmiş.

İlk golün iptali komedi adeta..Faul yok, kafasına göre uçan bir adam var ve gol iptal ediliyor.

Var ile o kadar bakıldı pozisyona ne gördü de faul verdi hakem hala anlamış değilim.

İki diğer gol neyse de ilk iptal evlere şenlik.

"OFSAYTIMSI" birşey görmüştür hakem abi :S

...

• Resmi Gönderi

"OFSAYTIMSI" birşey görmüştür hakem abi :S

Yok baya baya faul verdi.

Orda bir hareket veya müdahale asla yok,sadece öndeki oyuncu kendini uçurdu bir şey var gibi.

Ama VAR varmış bunu doğruladı..Var denen gavur icadı devreye girdi ve gol iptal.

Hakem madem beni çağırdılar "var burada bir faul"diye karar verdi adeta.

Maç sonu açıklama da gelmiş onuda sonradan gördüm.

"Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, MKE Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettikleri maçta rakip takımın verilmeyen golüyle ilgili, "İlk yediğimiz golde faul görmedim keşke gol verilseydi" dedi."

"İptal edilen golün verilmesi gerektiğini belirten Sancak, şunları kaydetti:

"Ne diyeyim keşke gol verilseydi. Bu taraftar ve bu oyuncularla yine galip gelirdik, Ankaragücü Başkanı Faruk abime geçmiş olsun. Allah yollarını açık etsin."

• murat sancak çok kaliteli bir başkan bu sözlerinden de anlayabiliyoruz :)

...

• Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Selamun Aleyküm arkadaşlar bir arkadaşım maç tepki videoları ve oyun videoları çekiyorda rica etsem beğeni ve yorum atar mısınız yardımcı olmak istiyorum teşekkür ederim şimdiden özellikle fenerli arkadaşları bekliyor kendiside fanatik Fenerbahçeli

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Resmi Gönderi

Selamun Aleyküm arkadaşlar bir arkadaşım maç tepki videoları ve oyun videoları çekiyorda rica etsem beğeni ve yorum atar mısınız yardımcı olmak istiyorum teşekkür ederim şimdiden özellikle fenerli arkadaşları bekliyor kendiside fanatik Fenerbahçeli

Aleykümselam abim.

Beğeni de ederiz ,takip de ederiz ..

• Resmi Gönderi

Konya yeni hocasını buldu

Sırp hoca Aleksandar Stanojevic ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.

Ayağına kurşun sıkmak bu olsa gerek.

Ayrılık talebi yönetimden gelmiş.Palut hoca kimin tavuğuna Kışt dedi acaba?

Yada kimin çıkarına,yoluna taş koydu?

Yazıklar olsun..

Yıllarca tam gaz defans yapan, bulursa bir gol atmaya çalışan takımı Palut aldı korkulan takım, Avrupa kovalayan, şampiyonluk kovalayan takım haline getirdi.

Hatayspor da da bu hoca kendini ispatlamıştı..

Takımı şampiyon yaptı süper lige aldı götürdü.

Konyaspor u lig 3.sü yaptı Avrupa taşıdı.

Bu ligten bir şey beklemek saflık başka bir şey değil..