- Resmi Gönderi
Ümraniyespor, CEO pozisyonuna Nicolas Anelka'nın getirildiğini açıkladı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÜmraniyespor, CEO pozisyonuna Nicolas Anelka'nın getirildiğini açıkladı.
TRT Şampiyonlar Ligi yayın hakları için 100 Milyon Euro (3,3 Milyar TL) Teklif Verdi (Zpor)
TRT Şampiyonlar Ligi yayın hakları için 100 Milyon Euro (3,3 Milyar TL) Teklif Verdi (Zpor)
Ona vereceğine süper lige versin de yayın haklarını alıp yayınlasın
Ona vereceğine süper lige versin de yayın haklarını alıp yayınlasın
Kulüpler birliği TFF'ye 300 bin dolar(Euro'da olabilir) vererek ihaleyi satın aldı ihaleyi kulüpler kendi düzenleyecek hatta yakın zamanda bir haber gördüm masada ki görüşlerden bazıları da maç maç yayın hakkı vermek
Koyu bir Fenerbahçeli olarak elenme ihtimalimizin yüksek oldugunu düşünüyorum zaten bize karşı 11 kişi defans yapan sumudicaya karşı İsmail hocanın yedek kadroyla çıkacağını düşünüyorum umarım yanılırım...
Fenerbahçeli futbolcular, bir önceki maçtan sonra "kim İsmail Kartal" deyip kendi aklinca İsmail Kartalı küçümseyen sumudica ya gereken cevabı en güzel şekilde sahada verecektir. Kimse maçtan sonra, hele kaybettiği maçtan sonra sorumluluk almak yerine böyle saçma sapan açıklamalar yapamaz. Herkes haddini bilecek.
Kulüpler birliği TFF'ye 300 bin dolar(Euro'da olabilir) vererek ihaleyi satın aldı ihaleyi kulüpler kendi düzenleyecek hatta yakın zamanda bir haber gördüm masada ki görüşlerden bazıları da maç maç yayın hakkı vermek
Bunu yapmalarının amacı bein sportsu yüksek fiyat teklifi ile ihaleye çekmek. Yoksa çok düşük bir fiyat çekecekler ihalede.
Bunu yapmalarının amacı bein sportsu yüksek fiyat teklifi ile ihaleye çekmek. Yoksa çok düşük bir fiyat çekecekler ihalede.
BeIN SPORTS ihaleden çekildiğini açıklamıştı vazgeçti mi bilmiyorum
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi, gelecek 3 sezon şifresiz şekilde TRT'de yayınlanacak. (AA)
Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi, gelecek 3 sezon şifresiz şekilde TRT'de yayınlanacak. (AA)
Bakalım görelim Mustafa
Geç bile kaldılar..Ben olsam çoktan bırakır giderdim bu Bulgar ligini.
Para niye versinler..Çok iyi paralar verdiler zamanında,son yıllarda döküldü pandemi falan girince,lig zaten dökük.. Haliyle gitmeleri normal.
TRT alsa bence de iyi olabilir.
Bizim paraları sağa sola çarçur edip durmasınlar da işe yarar bir şeye el atsınlar.
Gecenin korlerine kadar İtalya kupasını canlı veriyor..
Bana ne İtalya kupası, makarnası..
Adam çok iş yok TRT de,para da çok bunca nüfusun parasını harcıyorlar
Türkiye'nin kamburu derim onlarca yıldır..Hala değişim yok,kambur büyüyor hemde bizim sırtımızda
Ha unutmadan elektrik de veriyorlar bizim evlere TV üzerinden
3093 Sayılı TRT Gelirleri Kanunu'na göre, radyo, televizyon, video ve birleşik cihazlar ile görsel ve/veya işitsel yayınları alabilen her türlü cihazlardan alınan bandrol ücretleri TRT'ye aktarılıyor. Ayrıca, vatandaşlar aktif elektrik enerjisi bedeli üzerinden yüzde 2 oranında TRT payı ödüyor.
Çok kurnaz onlar son anda girecekler. Bunu tahmin eden kulüp yöneticileri de böyle bir tuzak hazırladı bence
Çok kurnaz onlar son anda girecekler. Bunu tahmin eden kulüp yöneticileri de böyle bir tuzak hazırladı bence
Seneye format değişikliği olacak yüksek olasılıkla bir play-off modeli olacak ama bunu nereye uygulayacakları belirsiz
Ama benim tahminim ve kesin gibi olan şey küme düşen son takım play-off ile belirlenecek ama benim öbür tahminim ise Hollanda modeli olan Konferans Ligi'ne gidecek takımın play-off ile belirlenmesi
valla TRT istese 10 milyon TL ile 2. Ligin yayın haklarını da alabilir ama almıyor
Seneye format değişikliği olacak yüksek olasılıkla bir play-off modeli olacak ama bunu nereye uygulayacakları belirsiz
Ama benim tahminim ve kesin gibi olan şey küme düşen son takım play-off ile belirlenecek ama benim öbür tahminim ise Hollanda modeli olan Konferans Ligi'ne gidecek takımın play-off ile belirlenmesi
Bu federasyon ve yönetim ile çok saçma şeyler yapılacağı kesin. Şimdiden kestirmesi zor.