- Resmi Gönderi
Fenerbahçe 1 Zenit 0
İlk maç sonucu
Dayım 1-0 biraz tehlikeli skor dur. Sonuç olarak iyi Ancak eleme maçlarında deplasmanda iyi bir reaksiyon göstermesi gerekir. İnşallah fener tur atlayan taraf olacaktır.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturFenerbahçe 1 Zenit 0
İlk maç sonucu
Dayım 1-0 biraz tehlikeli skor dur. Sonuç olarak iyi Ancak eleme maçlarında deplasmanda iyi bir reaksiyon göstermesi gerekir. İnşallah fener tur atlayan taraf olacaktır.
İlk yarı gerçekten zenite top oynatmadı Fenerbahçe.İkinci yarı takım direnci düşünce zenit ufak tefek pozisyonlar buldu.Sonuç olarak maçı kazanmamız çok önemliydi.Bu arada zenit rusya liginde 1.sırada yanı küçümsenecek takım değil.Ama FENERBAHÇE tur atlar diye düşünüyorum
Evet 1-0 sakat skor
İkinci maçta atılacak bir gol herşeyi değiştirir.
Bakalım neler olacak Sistemci5534
Mkaymaz21 takım bir yerden dönecek iyi yola ama lig ama Avrupa .Bir dönüş olmalı ki bb u gidişat degissin
Belki de bu maç ile bir ivme yakalanmış olabilir.Kendine güven duyan bir takım herşeyi yapar.
Belki bu maç Slimani için de bir dönüş olur.
Şansımız var ve kullanalım inşaallah
Valla benim bu sene Fener’de enteresan gördüğüm tek şey Avrupa da nasıl elenmedi. Yani oranın futbolu gerçekten farklı Avrupa da maçlarda kazanmanın en altın kuralı iyi oyuncu ikincisi taktik üçüncüsü de bence sabır
Süper Lig
Malatyaspor1 Beşiktaş 2
Süper Lig
Bursaspor 0 Çaykur Rizespor 2
Akhisar beld 0 Ankaragücü 0
Fenerbahçe 1 Konyaspor 1
Fener’de işler iyi gitmiyor o beğenmediğimiz bir zamanlar burun kıvırdığımız teknik adamlar Fener’e ibret oldu.
Fener’de işler iyi gitmiyor o beğenmediğimiz bir zamanlar burun kıvırdığımız teknik adamlar Fener’e ibret oldu.
Aykut un "her pozisyonda geri koşmamiz çok bezdirdi"lafına güldüm.
Zaten oyun olarak aşırı savunma ve geriye koşma üzerine takım kuruyorsun.Taktigin ve oyun formatın bu.Valbueani geriye koşmuyor diyerek kadroya almıyor alsanda yedek oynatıyordun.Kargalar bile güler bu sözüne.
Lakin yanal da hala eski Yanal.
Bir gram kişisel yükselme veya taktiksel yetenek eklememis, kazanmamış.
Skirtel on kırmızı alsa yerymis, kırmızı Kart ise fazla ağır olmuş Konya'ya.
Yediğimiz golde Sadık rüzgar gülü gibi döne döne bı hal olmuş.4savunmaci Fofanaya beraber ufleseler yikarlardi ama hepside Fofanaya refakat etmişler. Sadık dönüşlerinde faul kazandırdı adam eksiltti.Golde de o dönüşler işe yaramadı komikti vesselam .
Dayı Fener’in işi Zor belki
Tek avantajımız ligde kalmak, Avrupa mı ?
Avrupa’ya gelince .... İnan yorum yapamıyorum acayip bir dengesiz oyun var Avrupa da gayet güzel oyun ; ancak bir
O kadar kötü olan lig maçları
valla fenerden beklemezdim konyasporu 2 0 alması lazımdı
Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde oynayacağı 4 maç
Zenit (d)
Beşiktaş (d)
Rizespor
Başakşehir (d)
Atalanta-milan 1-1 dk 48
Barcelona-R.Vallaroıd 1-0 ilk yarı bitti devre arası
valla fenerden beklemezdim konyasporu 2 0 alması lazımdı
Kolay maç olmazdı ama galibiyet almaliydik
Fenerbahçe'nin önümüzdeki günlerde oynayacağı 4 maç
Zenit (d)
Beşiktaş (d)
Rizespor
Başakşehir (d)
Zenit beraberlik Beşiktaş galibiyet
Rizespor farklı galibiyet
Başakşehir çantada keklik
O kadar
Whisper dayı hayal ürünleri bunlar
Sistemci5534 Gerçekler burda
? Fenerbahçe’de Islam Slimani, Konyaspor karşısında girdiği 12 ikili mücadelenin sadece 1’ini kazanırken hiç isabetli şut atamadı.
? Slimani 6 hava topunun 5’ini kaybederken 5 kez de ofsayta düştü.