maç sonunda adovcat çıkıp demesin kronsdar beşiktaşlı hakemler kolluyor diye.
Merak etme galibiyette moraller yerinde olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturmaç sonunda adovcat çıkıp demesin kronsdar beşiktaşlı hakemler kolluyor diye.
Merak etme galibiyette moraller yerinde olur
Arkadaşlar bakın ben feneri galatasrayı beşiktası trabzonsporu tutugum için yargılamam fakat benim izledigim takım tutuğum takım 5-0 yenilse ben sonuca bakmam.
Futbol zevkine bakarım. Geçen akşam psg barcayı nasıl defans yaptırdı ise bu şekilde çoşkulu oynamasına bakarım.
1-0 yenilmiş ha 5-0 hiç farketmez
Arkadaşlar bakın ben feneri galatasrayı beşiktası trabzonsporu tutugum için yargılamam fakat benim izledigim takım tutuğum takım 5-0 yenilse ben sonuca bakmam.
Futbol zevkine bakarım. Geçen akşam psg barcayı nasıl defans yaptırdı ise bu şekilde çoşkulu oynamasına bakarım.
1-0 yenilmiş ha 5-0 hiç farketmez
Ama senin iyi oyununa mı para verirler yoksa skoruna mı?.İyi oyun bir yere kadar.Skor ondan daha iyi.İster berbat oynasın 1-0 kazansın yeter.
İkici yarı başladı krasnodarlı bir futbolcu faul yaptı fenerliye ....
berbat ötesi bir futbol var top tutamıyor bu hasan ali ne işe yarar ALLAH aşkına ya ...
Biraz daha ruhlandı fenerbahçe en azından ilk yarıya göre zayıf ataklar var.
fener sarı kart yedi ..
Neustadter, sarı kart gördü.
Neustadter, sarı kart gördü.
Hakem avantaja bıraktı sonra sarı kart verdi. Anlam veremedim ölen pozisyondan fenere neustadlere sarı verdi
Korner kullanacak fenerbahçe kaleye göre sol taraftan haydi bakalım
Dakika 65 oldu. Fenerbahçe hala şut atamadı.
67' | Sow yavaş vurdu. Kaleci rahat kontrol etti.
sow ve emenike çıktı fernandao ve ozan oyunda bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
23.05 i bekleyin :D
osmanlı maçı daha zevkli olacaktır bence.