Kim eksikti fenerbahçe ha şu tahrik eden adam eksikti. :D
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Ben bildim fener zaten yenilecegini osmanlıspor zor beşiktaş yener.
Fener bu oyunla kadiköyde bile zor gol atar yazın adımı fener elendi.
Bildiklerini kendine sakla seni bir daha uyarmayacağım... Bir türk takımının elenmesinden haz alan isanın türklüğünden şüphe duyarım. Eğer bu tavırlarına devam edersen sonuçları iyi olmaz. düşünceni ile getirmene bir şey demiyorum ama fener elendi, fener 5 yer tarzı yorumların site içerisinde tahrik edici sözler içeriyor yukarıda da sildim bu tarz mesajını tekrar uyarmayacağım seni.
-
Skrtel ve RvP
-
- Resmi Gönderi
Ben realmadrid ten 6 gol yedigimiz de o real madrid bayraklarını kim açtı söylermisin.
Kardeşim ben de fenerbahçeliyim sen olayı kişiselleştiriyorsun devam edersen ban gelecek haberin olsun
-
Tamam konuyu kapatalım.
-
Beyler lütfen
-
- Resmi Gönderi
Arkadaşlar çok açık ve net söylüyorum. Ben burada galatasaralı bir taraftara saygı duyuyorsam fenerli arkadaşlara da saygı duyulacak. Ben fenerbahçeliyim diye demiyorum. Olayı taraftarlıktan çıkarıp holiganlığa dönüştürmeyelim. Bunu yapan bir de iç anadolu bölge sorumlusu. Ayıptır.
-
- Resmi Gönderi
Hayırdır baylar?
-
- Resmi Gönderi
Şaka yollu arada takılalım,ama ısrarcı olmayalım.Takım taraftarlığı her insanda farklıdır.Ben alınırım başka birisi gülerek karşılar,başkasıda çok kötü tepki verebilir.Az dikkat edelim.
-
Dert etmeyin dua edin beyler.
-
- Resmi Gönderi
Futbol konusuna devam edebilirsiniz arkadaşlar. Tartışma olsun ama kavga hakaret olmasın ALLAH aşkına şu konuları açtık sinan abi ile dün gece arkadaşlar eğlensin sıkılmasın diye bir sürü hentbol,basketbol,güreş,atletizm vs forum açmak için uğraştım. Beni mahçup etmeyin :rolleyes:
-
- Resmi Gönderi
Osmanlısporda son durum nedir?
-
0/0 gidiyo dakika 67
-
- Resmi Gönderi
0/0 gidiyo dakika 67
Gayet iyi valla fenere göre gayet iyi karşısındaki takım bir kırasnador değil en azıdan helal olsun nazar değmez inşallah
-
Gayet iyi valla fenere göre gayet iyi karşısındaki takım bir kırasnador değil en azıdan helal olsun nazar değmez inşallah
Aynen iyi iyi
-