- Resmi Gönderi
Henüz erken aslında ama bakalım takım da bir problem var bence morınho da gelse gs işi zor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHenüz erken aslında ama bakalım takım da bir problem var bence morınho da gelse gs işi zor
Ligin sonunda tahmini sıralamam
1.Fenerbahçe
2.Beşiktaş
3.Başakşehir
4.Galatasaray
Burda 2. ile 3. yer deiştirebilir diğrlerinden eminim.
öhö öhö
Abim su iç aman dikkat et kendine :thumbsup:
Tudor deil buz gibi golü yedi hakem bu bir gerçek beşiktaş en az 15 puan fark atar.
Hakem hataları herzaman olacak.Bjk kötünün iyisi ama 15 de pek çokmuş
Tudor deil buz gibi golü yedi hakem bu bir gerçek beşiktaş en az 15 puan fark atar.
Hakemlere kalmayacak büyük takımların kaderi çıkacaksın aslanlar gibi tak tak tak 5 tane atacaksın kardeşim. 1 tanesini vermese hakem hadi ikincisini vermesin ne olur 3-0 olur. Sen 1 gol at maçın üzerine yatmaya çalış üstüne rizden süper frikik golü ye ondan sonra hakem şöyle yaptı hakem böyle yaptı. Büyük bir takımın bahanesi olmamalı hakemler bence, hele ki zayıf takımlar ile oynadıklarında.
Alçak basınçlı -40 lul larla lige devam eden beşiktaştan sezon sonuna kadar sistem beklemekteyim.
Yağışlar genelde kadıköy de karla karışık tt areneda ise yogun tipi kar olarak bekliyorum.
:D artis
Haftya tt arenada yogun kar yağışı sebebi ile tüm galatasarylı vatandaşlarımızı burdan uyaralım.
Şampiyon beşiktaş diyeceksiniz.
Fenerin kötü gidişatı devam ediyor.
Maç bitti mi ?
Maç bitti mi ?
Evet hocam 0-0 berabere
0-0 bitti maç Fenerbahçe ligde de iş yapamaz, avrupaya da veda eder bu futbolla malesef.
Orta sahaya bak Ozan Josef Mehmet.Yav hangi hoca Mehmet le Josef'i içerde yan yana oynatır.Geçen haftayla bu hafta kazansaydık liderle aramızdaki fark 4 olacaktı.Yazıklar olsun
Beşiktaşın puan kaybedeceğini düşünüyorum.
Ama yinede şampiyonun Fb olacağını hissediyorum.(Tuttuğum için değil)